Τσέλσι - Γουέστ Χαμ: Βλέπει και πάλι τετράδα

Τσέλσι – Γουέστ Χαμ: Βλέπει και πάλι τετράδα

Έναρξη: 22:00, 8/4/2019
Γήπεδο: Stamford Bridge, Λονδίνο

Λονδρέζικο ντέρμπι περιλαμβάνει η 33η αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ, με την Τσέλσι να υποδέχεται τη Γουέστ Χαμ. Το κίνητρο υπάρχει, αφού οι “μπλε” έχουν την ευκαιρία να βρεθούν έπειτα από αρκετό διάστημα στην πρώτη τετράδα, ενώ τα “σφυριά” ελπίζουν ακόμη για την 7η θέση.

Τελευταία “απόδραση” των φιλοξενούμενων σε αυτήν την έδρα με τους τρεις πόντους, τον Σεπτέμβριο του 2002 με σκορ 2-3. Έκτοτε μετρούν 9 ήττες και 4 ισοπαλίες σε όλες τις διοργανώσεις.

Έλαμψαν οι νέοι της Τσέλσι
Ο Μαουρίσιο Σάρι έφερε για πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα τον εξτρέμ Χάντσον – Οντόι, ενώ συμπεριέλαβε και στην βασική ενδεκάδα τον μέσο Λόφτους – Τσικ. Ένα πείραμα που τελικά βγήκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς η Τσέλσι κυριάρχησε της Μπράιτον με 3-0. Γκολ και ασίστ από τον 23χρονο χαφ, όπως και ο Εντέν Αζάρ, μία ασίστ από τον 18χρονο εξτρέμ προς τον Ζιρού, ο οποίος χρησιμοποιήθηκε αντί του Ιγκουαϊν.

Απόλυτο αφεντικό στο παιχνίδι και τα εύσημα ήρθαν από τον Ιταλό τεχνικό, κυρίως προς την πλευρά του Οντόι: “Μπορεί να παίξει σε οποιοδήποτε ματς, ακόμη και στα πιο δύσκολα. Έχει βελτιωθεί πολύ φέτος. Το μέλλον είναι δικό του, μπορεί να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο”.

Το μυαλό στρέφεται και στα δύο παιχνίδια για το Γιουρόπα Λιγκ με τη Σλάβια Πράγας, αλλά και το ερχόμενο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ. Όλοι οι παίκτες δείχνουν πανέτοιμοι για το δύσκολο πρόγραμμα που έρχεται, μοναδική μικρή αμφιβολία είναι ο μπακ Αλόνσο.

Το χειρότερο τάιμινγκ για τη Γουέστ Χαμ
“Ήταν μία από τις κακές μέρες που δεν μπορούσαμε να κάνουμε τρεις συνεχόμενες πάσες” είπε ο προπονητής Πελεγκρίνι μετά το 0-2 από την Έβερτον και είχε απόλυτο δίκαιο. Ίσως η χειρότερη εμφάνιση από το ξεκίνημα, με το σκορ να μπορούσε να πάρει και μεγαλύτερες διαστάσεις εάν δεν ήταν σε καλή μέρα ο Φαμπιάνσκι.

Αν και βρίσκεται στη μάχη της 7ης θέσης το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο, ο φορ Αρναούτοβιτς έβγαλε μία γκρίνια την ώρα της αλλαγής του, παρότι δεν έπαιζε καλά. Τρεις ήττες στα τελευταία πέντε ματς δεχόμενη από δύο γκολ στα τρία πιο πρόσφατα.

Παράδοση

Τσέλσι – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Πρέμιερ Λιγκ 2018-19)
Τσέλσι – Γουέστ Χαμ: 2-1 (Πρέμιερ Λιγκ 2017-18)
Τσέλσι – Γουέστ Χαμ: 2-2 (Πρέμιερ Λιγκ 2016-17)
Τσέλσι – Γουέστ Χαμ: 2-0 (Πρέμιερ Λιγκ 2015-16)
Τσέλσι – Γουέστ Χαμ: 0-0 (Πρέμιερ Λιγκ 2014-15)

Όλες οι αποδόσεις ποδοσφαίρου εδώ!

Ατελείωτο στοίχημα στην Πρέμιερ Λιγκ με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X