Βιγιαρεάλ - Βαλένθια: Τα κίτρινα υποβρύχια σε κρίσιμο σταυροδρόμι!

Βιγιαρεάλ – Βαλένθια: Τα κίτρινα υποβρύχια σε κρίσιμο σταυροδρόμι!

Εναρξη: 22:00, 11/04/19
Γήπεδο: Ceramica, Βιγιαρεάλ

Το Ceramica έχει… ευρωπαϊκό ντέρμπι, η Βιγιαρεάλ υποδέχεται τη Βαλένθια για τα προημιτελικά του Europa League, αν και το μυαλό δε φεύγει από τη La Liga!

Βιγιαρεάλ σε…κρίσιμο μονοπάτι!
Η Βιγιαρεάλ σε ένα από τα κρισιμότερα σταυροδρόμια της σύγχρονης ιστορίας της. Στη LaLiga κάθε αγώνας πλέον κι ένας τελικός, ενώ στο Europa League βρίσκεται πλέον μόλις δυο βήματα από τον τελικό του Μπακού! Στα δάκρυα του Καθόρλα για το χαμένο πέναλτι με τη Μπέτις αποτυπώνεται η κατάσταση που επικρατεί στο συγκρότημα του Χάβι Καγιέχα. Η ήττα από τη Μπέτις έφερε τα Κίτρινα Υποβρύχια κάτω από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ είχε προηγηθεί η ανεπανάληπτη χαμένη ευκαιρία της ομάδας για μια μεγάλη νίκη επί της Μπαρτσελόνα. Πλέον, το βλέμμα στρέφεται στον προημιτελικό με τη Βαλένθια. Θα καταφέρει η Βιγιαρεάλ να φανεί προσηλωμένη; Στο Europa League πάντως εντυπωσιάζει, αφού μετρά δέκα διαδοχικά ματς αήττητη με τις τρεις από τις τέσσερις ισοπαλίες να είναι στον όμιλο, μιας και στα νοκ άουτ έχει τρεις νίκες με Σπόρτινγκ και Ζενίτ! Με τις Νυχτερίδες έχει συναντηθεί 38 φορές στ La Liga μετρώντας 16 νίκες, αλλά και 14 ήττες! Βέβαια, εκτός από το… ψυχολογικό σοκ της LaLiga καλείται να αφήσει πίσω και την άσχημη παράδοση απέναντι στις ισπανικές μονομαχίες εκτός συνόρων. Αλλωστε, έχει κερδίσει μόλις μια φορά σε 8 συγκρούσεις με ομάδες της Ιβηρικής, το 2004 την Ατλέτικο στον τελικό του Intertoto Cup. Στα προημιτελικά της διοργάνωσης για 3η φορά, έχοντας κερδίσει και στα τέσσερα ματς (με Τβέντε και Σπάρτα) σκοράροντας 14(!) γκολ.

Τέλος το σερί για τη Βαλένθια
Ηττα σοκ στο Βαγιέκας για τη Βαλένθια και χάθηκε μια τεράστια ευκαιρία να πλησιάσει το σεντόνι του Champions League. Hταν η πρώτη ήττα εντός συνόρων μετα τις αρχές Γενάρη και μπήκε έτσι τέλος στο καλύτερο σερί της σύγχρονης ιστορίας της. Οι Νυχτερίδες καλούνται να αφήσουν στην άκρη το στραβοπάτημα στο Βαγιέκας και να… θυμηθούν τον ημιτελικό της σεζόν 2003/04 για το UEFA Cup! Η τέταρτη συμμετοχή της ομάδας σε προημιτελικά και μετρά δυο προκρίσεις, με τν Αλκμααρ το 2012 και τη Βασιλεία το 2014. Αντίθετα, είχε μείνει εκτός από την Ατλέτικο Μαδρίτης την περίοδο 2009/10. Βέβαια, οι έξοδοι στην Ευρώπη εξελίσσονται σε έναν μικρό εφιάλτη, αφού στα έξι τελευταία της παιχνίδια μετρά τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες, έχοντας νίκη μόνο στο Σέλτικ Παρκ.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στo Europa League με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X