Τορίνο - Γουλβς: Ντέρμπι για τους ομίλους!

Τορίνο – Γουλβς: Ντέρμπι για τους ομίλους!

Εναρξη: 22:00, 22/08/2019
Γήπεδο: Stadio Olimpico Grande, Torino

Ντέρμπι για την είσοδο στους ομίλους του Europa League, όπου η Τορίνο υποδέχεται τη Γουλβς. Σούπερ επιθετικά και οι δυο…

Δυνατή επιθετικά η Τορίνο!
Η Τορίνο πήρε τη θέση της Μίλαν στα προκριματικά του Europa League και παρά το γεγονός πως η Serie A δεν έχει αρχίσει ακόμα, δείχνει ικανή για ομίλους. Βέβαια, το εμπόδιο της Γουλβς είναι το δυσκολότερο που θα μπορούσε να αντιμετωπίσει στα πλέι οφ της διοργάνωσης. Στον 2ο προκριματικό γύρο διέλυσε τη Ντέμπρετσεν, επικράτησε 3-0 εντός και 4-1 στην Ουγγαρία. Καμία δυσκολία για τη Γκρανάτα και στον επόμενο γύρο, αφού διέλυσε τη Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ με 5-0 εντός, ενώ στη Λευκορωσία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1. Ο Μπελότι με 4 γκολ και ο Ζάζα με 3 έχουν δώσει τεράστια ώθηση στην επιθετική γραμμή της ομάδας. Θυμίζουμε, πως η Τορίνο αρχίζει τις υποχρεώσεις της στη Serie A την Κυριακή, όπου και υποδέχεται τη Σασουόλο.

Εντυπωσιακή η Γουλβς
Η Γουλβς άρχισε από νωρίς τις υποχρεώσεις της στη σεζόν, μιας και χρειάστηκε να βρεθεί στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League. Ωστόσο, το έργο της ήταν εύκολο, πέρασε άνετα τόσο το εμπόδιο της Κρουσέιντερς (2-0,4-1) όσο και αυτό της Πιούνικ (4-0, 4-0). Ομως, για να μπει στους ομίλους του Europa καλείται να αφήσει εκτός την Τορίνο. Πριν τη Γκρανάτα υπήρξε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η εξαιρετική παράδοση για τη Γουλβς συνεχίστηκε, απέσπασε ισοπαλία 1-1 και δεν έχει χάσει κανένα από τα τέσσερα ματς που έδωσε τελευταία με τους Κόκκινους! Είναι αήττητη στα εννέρα τελευταία ματς πρωταθλήματος, δείχνει δεμένη ομάδα, ενώ οι μεταγραφές «κολλάνε» με τη φιλοσοφία του Σάντο. Τα 14 γκολ που έχει πετύχει στα τέσσερα ευρωπαϊκά ματς δείχνουν την ποιότητά που υπάρχει από τη μεσαία γραμμή και μπροστά, ωστόσο η Τορίνο είναι το πρώτο μεγάλο εμπόδιο.

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Όλες οι αποδόσεις Europa League εδώ! |21+

Σχολιάστε

X