Βίντι - ΠΑΟΚ: Μάχη πρόκρισης στη Βουδαπέστη!

Βίντι – ΠΑΟΚ: Μάχη πρόκρισης στη Βουδαπέστη!

Εναρξη: 19:55, 08/11/2018
Γήπεδο: Groupama Aréna, Βουδαπέστη

H Βίντι υποδέχεται τον ΠΑΟΚ σε ματς… πρόκρισης, αφού ο νικητής κάνει το μεγάλο βήμα για τη φάση των «32» του Europa League.

Σε φόρμα…
Η Βίντι είχε στείλει… απειλητικό μήνυμα με την εμφάνιση της στο Λονδίνο κόντρα στην Τσέλσι (δύσκολη ήττα 1-0), ωστόσο ο ΠΑΟΚ δεν το είχε λάβει υπόψη. Οι Ούγγροι εκμεταλλεύθηκαν τα κενά στην άμυνα του «δικέφαλου», έκανε εξαιρετική εμφάνιση, επικράτησε 2-0 και ρέφαρε για την ήττα στην πρεμιέρα από τη ΜΠΑΤΕ. Ηττήθηκε αρχές Οκτωβρίου και έκτοτε τρέχει καλό σερί πέντε αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις (4 νίκες). Η Βίντι έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση, περνώντας με 0-4 από την έδρα της Πάκσι. Μόλις μια νίκη μετρά στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια για τo Europa League!

Μονόδρομος…
O ΠΑΟΚ για άλλη μια φορά φέτος δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα, ηττήθηκε με 2-0 από την Βίντι στην Τούμπα και… έσβησε το σπουδαίο διπλό που είχε κάνει στην Λευκορωσία επί της ΜΠΑΤΕ! Άνευρος, άγευστος και άχρωμος ο ΠΑΟΚ έβαλε σε περιπέτειες την ευρωπαϊκή πορεία του. Η ήττα (τρίτη σερί στην Τούμπα σε ευρωπαϊκό ματς) από τη Βίντι, κάνει υποχρεωτική τη νίκη σε 15 βράδια στη Βουδαπέστη, αν θέλει να έχει ελπίδες πρόκρισης. Εντός συνόρων μπήκε τέλος στο απόλυτο νικών, αφού παραχώρησε εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 στον Ατρόμητο. Ωστόσο, παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας. Mακριά από την Τούμπα πάντως δείχνει ένα καλύτερο πρόσωπο στην Ευρώπη, κέρδισε τη Βασιλεία εύκολα, απέσπασε λευκή ισοπαλία στη Μόσχα από τη Σπαρτάκ, ενώ σκόραρε και πήρε ισοπαλία στην Πορτογαλία από τη Μπενφίκα. Συνολικά στο Europa League στα οκτώ τελευταία εκτός (και προκριματικά) μετρά τέσσερις νίκες. O Αλέξανδρος Πασχαλάκης έχει πρόβλημα στον αριστερό τετρακέφαλο, με αποτέλεσμα να είναι αμφίβολος για το ματς με τη Βίντι.

Τι λένε οι αριθμοί
Πριν το ραντεβού της Τούμπας, μια φορά είχε βρει απέναντί του ομάδα από την Ουγγαρία ο ΠΑΟΚ μετρώντας δύο ισοπαλίες με την Ντεμπρετσένι τη σεζόν 2003/04 (1-1 εντός, 0-0 εκτός).

Οι πρόσφατες αναμετρήσεις της Βίντι με την ΑΕΚ στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ (1-1 εκτός, ήττα 2-1 εντός), ήταν οι πρώτες της με ελληνικές ομάδες.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στο Europa League με 100+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X