Ζενίτ - Φενέρμπαχτσε: Με σύμμαχο την έδρα οι Ρώσοι!

Ζενίτ – Φενέρμπαχτσε: Με σύμμαχο την έδρα οι Ρώσοι!

Εναρξη: 19:55, 21/02/2019
Γήπεδο: Saint-Petersburg Stadium, Αγία Πετρούπολη

Η Φενέρ έκανε το πρώτο βήμα πρόκρισης για τους «16» του Europa League, ωστόσο η Ζενίτ έχει σύμμαχο την έδρα και το τρελό σερί!

Με την πλάτη στον τοίχο η Ζενίτ
Η απουσία ρυθμού ήταν κάτι παραπάνω από ορατή για τη Ζενίτ, η οποία ηττήθηκε 1-0 στην Πόλη από τη Φενέρ και πλέον βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Βέβαια, θα μπορούσαν να ήταν διαφορετικά, αν ο Μακ είχε σκοράρει από την άσπρη βούλα.

Το ματς στην Τουρκία ήταν το πρώτο της επίσημο παιχνίδι μιας και το πρωτάθλημα στην χώρα της έχει διακοπεί από το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου και συνεχίζεται στις αρχές Μαρτίου (η ίδια φιγουράρει στην πρώτη θέση, ευρισκόμενη στο +1 από την δεύτερη Κρασνοντάρ). Συνολικά έδωσε έξι φιλικά (3-2-1). H χειμερινή προετοιμασία πήγε καλά, όμως δεν έλειψαν τα προβλήματα, καθώς ο Κουζιάεβ (βασικός μέσος) τραυματίστηκε και θα χάσει τα δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια, ανέτοιμος κρίνεται ο Μαμάνα (βασικός στόπερ), που προέρχεται μακροχρόνιο τραυματισμό, ενώ αμφίβολοι δίνονται οι Ερόχιν (αναντικατάστατος μέσος) και Σάτοβ (πολύτιμος εξτρέμ). Ωστόσο, σύμμαχός της είναι η έδρα, αφού μετρά 27 νίκες σε 31 εντός έδρας ματς στο Europa League. Σε αυτό το διάστημα έχει μια ήττα με τη Μπνέι Γιεχούντα, όταν και είχε παρουσιαστεί με πολλές αλλαγές.

Πήρε ανάσα η Φενέρ
Η Φενέρμπαχτσε μπορεί να τα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο στο πρωτάθλημα, όμως βρίσκει… παρηγοριά στην Ευρώπη. Η ομάδα του Γιανάλ επιβλήθηκε με 1-0 και πήρε προβάδισμα, έστω και μικρό, πρόκρισης για τη φάση των «16» του Europa League ενόψει της ρεβάνς στην Ρωσία. Η διαφορά ρυθμού φάνηκε στο ξεκίνημα του αγώνα, με τους γηπεδούχους να παίρνουν από το νωρίς το προβάδισμα, όταν στο 21’ ο Σλιμανί έκανε το 1-0. Eπιστροφή στη μετριότητα στο πρωτάθλημα, 1-1 με την Κόνιασπορ εντός έδρας και παραμένει στο όριο της επικίνδυνης ζώνης! Στόχος είναι να συνεχίσει στην Ευρώπη, αν και ακολουθεί… τελικός εκτός έδρας με τη Μπεσίκτας!

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στo Europa League με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X