Ζενίτ - Βιγιαρεάλ: Ισχυρή η έδρα των Ρώσων

Ζενίτ – Βιγιαρεάλ: Ισχυρή η έδρα των Ρώσων

Εναρξη: 19:55, 07/03/2019
Γήπεδο: Gazprom Arena (51.500), Αγία Πετρούπολη

Από τη μία η φιλόδοξη Ζενίτ, ομάδα που μπορεί να κάνει πολλές ζημιές ακόμη και σε δυνατούς αντιπάλους στην έδρα της. Από την άλλη, η Βιγιαρεάλ που στο πρωτάθλημα παίζει μεταξύ υποβιβασμού και παραμονής, όμως υπολογίζει πολύ σε ευρωπαϊκή πορεία.

Η πρώτη αναμέτρηση στην Αγία Πετρούπολη απόψε το βράδυ (19:55) για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ αναμένεται με αμείωτο ενδιαφέρον, καθώς διαθέτουν ποιοτικές μονάδες και η πρόκριση δύσκολα θα κριθεί από σήμερα, όσο και αν χρίζεται φαβορί η ρώσικη ομάδα.

Παράδοση εντός έδρας η Ζενίτ στο Γιουρόπα Λιγκ
Ξεκίνησε με το δεξί στο πρωτάθλημα για το 2019, αν και χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοσή της. Κέρδισε εκτός έδρας 1-0 την Ουράλ σε ματς που απειλήθηκε και απείλησε ελάχιστα. Ο Αζμούν ήταν αυτός που έλυσε τον «γόρδιο δεσμό», ο οποίος ήταν και ο πρωταγωνιστής στην πρόκριση με ανατροπή επί της Φενερμπαχτσέ στον προηγούμενο γύρο (3-1 εντός).

Στο γήπεδό της η Ζενίτ δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο, σημαντικό στοιχείο όπου στη διοργάνωση έχει ηττηθεί μόλις μία φορά στα τελευταία 32 ματς! Ακόμη και όταν δεν παίζει καλά, θα βρει τον τρόπο ακόμα και να φτάσει σε τρίποντο.

«Πονοκέφαλοι» θεωρούνται οι αρκετοί τραυματισμοί στην ομάδα με πολύτιμους παίκτες να μένουν εκτός αποστολής. Στη μάχη του κέντρου δεν υπολογίζονται οι βασικοί και πολύτιμοι Νομπόα, Μαρκίζιο και Εροχίν, όπως και ο διεθνής φορ Κοκόριν.

Επιλέγει την πορεία της η Βιγιαρεάλ
Ηττα – πισωγύρισμα στο «Θεράμικα» με σκορ 2-1 από την Αλαβές. Απογοητευτική η εμφάνιση τη στιγμή που έδειχνε να ανεβάζει στροφές η Βιγιαρεάλ, όπως παραδέχτηκε και ο τεχνικός Καγιέχα. «Πιστεύαμε πολύ σε αυτό το παιχνίδι, είναι ένα δυνατό χτύπημα στη ψυχολογία της ομάδας».

Πάνω από δύο μήνες «μπαινοβγαίνει» στη ζώνη του υποβιβασμού και προτεραιότητα της είναι η παραμονή στα επόμενα παιχνίδια. Πιθανό στη Ρωσία για να γίνει χρίσει ροτέισον, κάτι που συνέβη και με την Σπόρτινγκ στον προηγούμενο γύρο όταν την απέκλεισε δύσκολα.

Δεν θα δώσουν το παρών οι κεντρικοί μέσοι Τριγέρος και Φουέγο, ενώ έξω έμεινε και ο έμπειρος στόπερ Μπονέρα.

Επιπρόσθετα στατιστικά
Παράδοση
Βιγιαρεάλ – Ζενίτ: 2-1 (Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, γύρος των «32», 2007-08)
Ζενίτ – Βιγιαρεάλ: 1-0 (Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, γύρος των «32», 2007-08)

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στo Γιουροπα Λιγκ με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X