Μπάγερν Μονάχου - Μίλαν: Με αέρα οι Βαυαροί!

Μπάγερν Μονάχου – Μίλαν: Με αέρα οι Βαυαροί!

Εναρξη: 04:05, 24/07/2019
Γήπεδο: Children’s Mercy Park, Κάνσας

Η Μπάγερν πέτυχε την πρώτη νίκη της στο International Champions Cup απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης και θέλει να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο.

Εξαιρετική η Μπάγερν με τη Ρεάλ
Η Μπάγερν άφησε στην άκρη την ήττα από την Αρσεναλ στο International Champions Cup και κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης πέτυχε την πρώτη νίκη της στο τουρνουά. Μπορεί στο α’ μέρος του παιχνιδιού να είδε τον Μπενζεμά να χάνει πολλές ευκαιρίες, ωστόσο στην επανάληψη εκμεταλλεύθηκε τα κενά της αντιπάλου, είχε καλά διαστήματα κι επικράτησε εύκολα 3-1 της Βασίλισσας. Οι Βαυαροί ανεβάζουν στροφές, δείχνουν καλά δείγματα και ο Νίκο Κόβατς επιθυμεί στο συγκεκριμένο φιλικό να δει ακόμα περισσότερα πράγματα για τη νέα ομάδα που «χτίζει». Βέβαια, η Μπάγερν δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα τις μεταγραφές της και στόχος της η ενίσχυση του άξονα. Παράλληλα, η Μπάγερν θέλει να πάρει μια… άτυπη εκδίκηση για τις δυο διαδοχικές ήττες από τη Μίλαν σε αυτό το τουρνουά (0-4, 3-5 πεν.).

Να χτίσει κάτι δυνατό η Μίλαν
Η Μίλαν απέτυχε να πάρει θέση στο επόμενο Champions League, ενώ ήρθε και ο αποκλεισμός από την UEFA για τη συμμετοχή της στο Europa League λόγω παράβασης των κανονισμών του Financial Fair Play. Η Μίλαν επικεντρώνεται στη Serie A και θέλει να χτίσει κάτι δυνατό, ώστε να μπει ξανά στους μεγάλους του πρωταθλήματος. Προχώρησε στην απόκτηση του Τεό Ερνάντεζ και του Ράντε Κρούνιτς, ενώ θέλει να κάνει δικό της τον Κορέα από την Ατλέτικο Μαδρίτης. πρώτο παιχνίδι στο International Champions Cup και θέλει να μπει με το δεξί στο τουρνουά.

Παράδοση, Μπάγερν vs Μίλαν

22/07/17 Mπάγερν – Μίλαν 0-4
28/07/16 Μπάγερν – Μίλαν 3-5 πεν.
04/08/15 Μπάγερν – Μίλαν 3-0
26/07/11 Μπάγερν – Μίλαν 5-3 πεν.
29/07/09 Μπάγερν – Μίλαν 4-1

Νόμιμο στοίχημα ποδοσφαίρου με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Όλες οι αποδόσεις Ιντερνάσιοναλ Τσάμπιονς Καπ εδώ!

Σχολιάστε

X