Η ώρα της αλήθειας: MSN ή BBC; (Poll)

Η ώρα της αλήθειας: MSN ή BBC; (Poll)

«Ρονάλντο ή Μέσι;» είναι το δίλημμα που… βασανίζει το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ποιος μπορεί όμως να πει ξεκάθαρα ποιος είναι ο κορυφαίος; Μαζί με τους δύο σταρ, τέθηκε ακόμα ένα ερώτημα! Ποια ήταν η καλύτερη τριπλέτα που είδαμε ποτέ στα γήπεδα; Κριστιάνο Ρονάλντο – Μπενζεμά – Μπέιλ ή Μέσι – Σουάρες – Νεϊμάρ;

Kριστιάνο Ρονάλντο – Μπενζεμά – Μπέιλ | Ρεάλ Μαδρίτης | 2013-2018

Η Ρεάλ Μαδρίτης χρειαζόταν κάτι για να «χτυπήσει» τη Μπαρτσελόνα και η τριάδα «BBC» ήρθε στο προσκήνιο την κατάλληλη στιγμή. Ο Καρίμ Μπενζεμά, ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Γκάρεθ Μπέιλ έπαιξαν τον ρόλο τους στο να ανεβάσουν το ισπανικό ποδόσφαιρο σε εντυπωσιακά νέα ύψη. Ο CR7 και ο KB9 μεταφέρθηκαν στην ισπανική πρωτεύουσα για να δώσουν στη «βασίλισσα» την αίγλη που είχε χάσει. Η άφιξη του Γκάρεθ Μπέιλ άναψε τη σπίθα που έλειπε από τη Ρεάλ Μαδρίτης και μετά οι «Los Blancos» κατέκτησαν τον ποδοσφαιρικό κόσμο. Οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης είδαν μαγικό ποδόσφαιρο την εποχή του «BBC». Η τριάδα σημείωσε 97 γκολ στην πρώτη τους σεζόν μαζί το 2014 και κέρδισε τέσσερα Champions League σε διάστημα τεσσάρων ετών. Με τη συμμετοχή της τριπλέτας των Μπενζεμά, Ρονάλντο και Μπέιλ, η Ρεάλ Μαδρίτης έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία του ποδοσφαίρου που κέρδισε τρεις συνεχόμενους τίτλους Champions League.

Παιχνίδια 658
Νίκες 427
Ισοπαλίες 138
Ήττες 93
Γκολ 442
Ασίστ 243
Γκολ/λεπτό 132,9
Γκολ ή ασίστ/λεπτό 78,9
Τρόπαια 12

Μέσι – Σουάρες – Νεϊμάρ | Μπαρτσελόνα | 2014-2017

Η τρομερή επιθετική τριάδα της Μπαρτσελόνα, Λέο Μέσι, Λουίς Σουάρες και Νεϊμάρ, είναι επίσης γνωστή ως «MSN» και ήταν αναμφισβήτητα η καλύτερη ποδοσφαιρική τριπλέτα της εποχής τους. Μπορεί να έχουν «σπάσει» τώρα, αλλά ο θρύλος της συνεργασίας τους θα ζήσει για πάντα.

Λιονέλ Μέσι, Νεϊμάρ και Λουίς Σουάρες σκόραραν 122 γκολ σε μία μόνο σεζόν και σχημάτισαν μια από τις πιο θανατηφόρες συνεργασίες στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Την επόμενη σεζόν, η τριάδα του «MSN» κατέρριψε το δικό της ρεκόρ όταν σημείωσε 131 γκολ και βοήθησε την Μπαρτσελόνα να κερδίσει άλλον έναν τίτλο στη La Liga. Με το «MSΝ» η Μπαρτσελόνα κέρδισε το Champions League, το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και τη La Liga (δύο φορές) και «διέλυσε» οποιαδήποτε άμυνα βρήκε μπροστά της.

Παιχνίδια 451
Νίκες 322
Ισοπαλίες 66
Ήττες 63
Γκολ 363
Ασίστ 272
Γκολ/λεπτό 111
Γκολ ή ασίστ/λεπτό 62.7
Τρόπαια 7

 

 

Σχολιάστε

X