Ποιοι είναι οι παίκτες - κλειδιά στα κορυφαία πρωταθλήματα;

Ποιοι είναι οι παίκτες – κλειδιά στα κορυφαία πρωταθλήματα;

Οι εμφανίσεις της Τότεναμ σίγουρα θα επηρεαστούν από την απουσία του Χάρι Κέιν, όμως, θέλουμε να διαπιστώσουμε ποιοι ποδοσφαιριστές έχουν τη μεγαλύτερη επίδραση στις ομάδες τους!

Premier League
Όσο θετικά σχόλια και εάν έχει εισπράξει ο Πιε Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ ο Λακαζέτ είναι εκείνος που επηρεάζει περισσότερο το παιχνίδι της Άρσεναλ. Όταν ο Λακαζέτ παίζει η Άρσεναλ έχει ένα γκολ ανά 90 λεπτά, κάτι που δεν ισχύει όταν λείπει. Στην Κρίσταλ Πάλας ο Τόμκινς και ο Ζαχά είναι παίκτες με μεγάλο αντίκτυπο. Στην Τότεναμ επίσης επηρεάζει πολύ και η απουσία του Σον Χέουνγκ Μιν λόγω Εθνικής.

La Liga
Στο ισπανικό πρωτάθλημα ο Άσπας της Θέλτα είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Κανένας παίκτης σε επίπεδο επτά πρωταθλημάτων δεν έχει τέτοια επίδραση στην ομάδα του όσο εκείνος.

Στην Λεγανές είναι ο Ρούμπεν Πέρεθ και στην Εσπανιόλ ο Σέρχιο Γκαρσία. Είναι στο επίπεδο επίδρασης του Λακαζέτ. Δεν είναι έκπληξη πως ο Μπεν Γιεντέρ, που έλαμψε στο Champions League με την Σεβίλλη, είναι στην τοπ δεκάδα.

Serie A
Είναι μία πιθανότητα να έχει κλείσει τον λάθος Λουκάκου η Μάντσεστερ. Με δεδομένη και την παρουσία του Ράσφορντ αλλά και τις εμφανίσεις του αδερφού του Λουκάκου, Τζόρνταν στην Λάτσιο. Ο Μίρκο Γκόρι της Φροζινόνε έχει την πιο μεγάλη επιρροή από παίκτες της κατηγορίας σε μία ομάδα όμως που είναι προτελευταία και δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό.

Bundesliga
Η Άουγκσμπουργκ έχει δύο από τους τρεις πιο επιδραστικούς παίκτες της κατηγορίας και άλλον έναν που φαντάζει ικανός για την τοπ δεκάδα. Είναι η παρουσία του Ισλανδού φορ Φινμπόγκασον και του μπακ Μαξ. Με εξαίρεση τον Μπαουμγκαρτλίνγκερ της Λεβερκούζεν έχουν την πιο μεγάλη επιρροή. Υπάρχει και Αλάμπα της Μπάγερν.

Ligue 1
Κανείς δεν εκπλήσσεται με την επιρροή του Νεϊμάρ στο παιχνίδι της Παρί παρότι υπάρχει και ο ακραίος μπακ Μενιέ. Ο Νεϊμάρ είναι στην τοπ δεκάδα του Σαμπιονά. Πρώτος στην λίστα είναι ο Φερνάντο Μαρσάλ της Λιόν. Ένας ακόμα σημαντικός ακραίος μπακ που αλλάζει την ροή ενός  αγώνα για την ομάδα του.

Βέλγιο
Το Βέλγιο έχει αρκετούς παίκτες που ερίζουν για τον… τίτλο. Εκείνος που προπορεύεται είναι ο μπακ Μάρζο της Λόκερεν που με αυτόν στην ομάδα έχει σχεδόν ένα γκολ ανά 90 λεπτά. Είναι επίσης ο πορτιέρο της Άντερλεχτ Φρανκ Μποεκς και ένας ακόμα μπακ ο Πορτογάλος σταρ της Αντβέρπ, Αουρέλιο Μπούτα. Ένας συμπαίκτης του Μπούτα ο Ροντρίγκες επίσης προορίζεται για την πρώτη πεντάδα.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X