Παναθηναϊκός – Λάρισα: Σε κατάσταση «σοκ», ψάχνουν… λύτρωση!

Παναθηναϊκός – Λάρισα: Σε κατάσταση «σοκ», ψάχνουν… λύτρωση!

Εναρξη: 19:00, 27/01/2019
Γήπεδο: ΟΑΚΑ (70.000)

Το βράδυ της Κυριακής (19:30) στο ΟΑΚΑ, Παναθηναϊκός και Λάρισα διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λιγκ, έχοντας υποστεί τον αποκλεισμό μεσοβδόμαδα στο Κύπελλο, ενώ αγνοούν τη νίκη στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός είδε ακόμη μία χρονιά η Λαμία να τον αποκλείει από τη φάση των «16» του θεσμού, αυτή τη φορά στα πέναλτι στη ρεβάνς της εκτός έδρας ήττας 1-0, λίγες μέρες από τη νέα ήττα 1-0 (πάλι από τη Λαμία) στο πρωτάθλημα. Στον αντίποδα, η Λάρισα υπέστη αποκλεισμό-σοκ από το Κύπελλο, ηττήθηκε 5-3 από τον Αστέρα Τρίπολης, παρά τη νίκη της στο πρώτο παιχνίδι με 3-2.

Παναθηναϊκός σε… κρίση!
Διανύει αγωνιστική και ψυχολογική κρίση ο Παναθηναϊκός του Γιώργου Δώνη, η πρώτη της σεζόν, έπειτα από το εντυπωσιακό ξεκίνημα για τα δεδομένα του φετινού συλλόγου, με την καλή εικόνα, τα θετικά αποτελέσματα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Τον τελευταίο 1,5 μήνα δεν δείχνει να πατάει καλά, αποκορύφωμα ακόμη ένας αποκλεισμός από το Κύπελλο Ελλάδας, στην ίδια φάση με τον ίδιο αντίπαλο. Όπως πέρσι, τη σεζόν 2017-18, έτσι και φέτος, οι «πράσινοι» αποκλείστηκαν από τη Λαμία στη ρεβάνς στη διαδικασία των πέναλτι, παρά τη νίκη 1-0 στο 90λεπτο ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα. Η ομάδα της Φθιώτιδας έχει καταλήξει σε… δήμιο του «τριφυλλιού», καθώς είναι η ομάδα που τον κέρδισε και στο πιο πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος με 1-0 στη Λαμία.

Σε γενικές γραμμές, μετράει μόλις μία νίκη στα τελευταία 6 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις (το 1-0 κόντρα στον Ατρόμητο στιε 16 Δεκεμβρίου). Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Ελληνας προπονητής θα στερηθεί τις υπηρεσίες του χρήσιμου στόπερ Κολοβέτσιου, ενώ στα σημαντικά λογίζεται η επιστροφή του Κουρμπέλη.

Εννέα γκολ σε 4 ματς η Λάρισα!
Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της Λάρισας φέτος ήταν η δυσκολία στα γκολ, αλλά και το γεγονός ότι δέχεται με ευκολότερα τρόπο. Μπορεί η επαφή με τα δίχτυα να βελτιώθηκε το 2019, όμως τα αμυντικά θέματα παραμένουν άλυτα. Η φάση των «16» στο Κύπελλο Ελλάδας κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης τα αποδεικνύουν. Παρά τη νίκη 3-2 στη Λάρισα, ήρθε η ήττα 5-3 στην Τρίπολη, παρά το γεγονός ότι ισοφάρισε σε 3-3 λίγο πριν το 70’ έχοντας την πρόκριση στα… χέρια της!

Προσθέτοντας το νικηφόρο 3-0 κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά και το ισόπαλο 0-0 με τον Αρη (όλα εντός έδρας), οι «βυσσινί» σημείωσαν 9 γκολ σε 3 ματς το 2019, όμως δέχθηκαν 8 σε δύο ματς! Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο τεχνικός Φέστα, δεν υπολογίζει στον σημαντικό Φατιόν.

Επιπρόσθετα στατιστικά
Παράδοση

Λάρισα – Παναθηναϊκός: 1-3 (Σούπερ Λιγκ 2018-19)
Λάρισα – Παναθηναϊκός: 0-1 (Σούπερ Λιγκ 2017-18)
Παναθηναϊκός – Λάρισα: 2-1 (Σούπερ Λιγκ 2017-18)
Παναθηναϊκός – Λάρισα: 2-0 (Κύπελλο Ελλάδας 2017-18)
Παναθηναϊκός – Λάρισα: 2-0 (Σούπερ Λιγκ 2016-17)

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη SuperLeague με 100+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X