Παναθηναϊκός – Λαμία: Του έχει πάρει τον… αέρα!

Παναθηναϊκός – Λαμία: Του έχει πάρει τον… αέρα!

Εναρξη: 19:30, 24/01/2019
Γήπεδο: ΟΑΚΑ (70.000)

Η Λαμία αποτελεί τον… δήμιο του Παναθηναϊκού τον τελευταίο χρόνο, καθώς στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας δεν έφυγε νικητής στις τελευταίες 4 επισκέψεις, ενώ πέρσι αποκλείστηκε στο Κύπελλο. Την Πέμπτη το βράδυ (19:30), στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός επιθυμεί να μην πέσει ξανά… θύμα της Λαμίας, στη ρεβάνς του 1-0 για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μία συνάντηση, η οποία έρχεται τρεις μέρες μετά τη μεταξύ τους μονομαχία στη Λαμία για το πρωτάθλημα και τη νίκη των «μπλε» πάλι με 1-0 κόντρα στο «τριφύλλι».

Δεν ρισκάρει ο Παναθηναϊκός
Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται το «τριφύλλι» μετά την ήττα 1-0 από τη Λαμία στον πρώτο αγώνα των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Γιώργο Δώνη να μην προχωράει σε ανακάτεμα της… τράπουλας ενόψει της ρεβάνς. Ο Ελληνας τεχνικός προσανατολίζεται σε βασική ενδεκάδα. Στο ΟΑΚΑ, οι «πράσινοι» φέτος παραμένουν αήττητοι σε πρωτάθλημα και Κύπελλο (8 νίκες, 2 ισοπαλίες), ενώ μόνο κόντρα στην ΑΕΚ δεν βρήκαν δίχτυα (0-0).

Το γεγονός ότι η παράδοση κόντρα στη Λαμία είναι αρνητική και το περσινό πάθημα έγινε… μάθημα, οι «πράσινοι» αναμένεται να παρουσιαστούν πιο συγκεντρωμένοι το βράδυ της Πέμπτης (24/01). Την περσινή χρονιά, αποκλείστηκαν από τη Λαμία στην ίδια φάση του Κυπέλλου, ενώ στο πιο πρόσφατο ματς πρωταθλήματος ηττήθηκαν ξανά 1-0 στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας.

Ψυχολογία και πίστη στη Λαμία
Την παράδοση που χτίζει η Λαμία κόντρα στον Παναθηναϊκό είναι εντυπωσιακή και το γεγονός ότι μετράει δύο συνεχόμενες νίκες με 1-0 σε Κύπελλο και Πρωτάθλημα σε διάστημα 10 ημερών, ενώ έχει να θυμάται το περσινό κατόρθωμα και την πρόκριση στην ίδια φάση του Κυπέλλου Ελλάδας επί του Παναθηναϊκού (4-1 στη Λαμία, ήττα 1-0 στη Λεωφόρο).

Η εικόνα που παρουσίασε στα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια κόντρα στο «τριφύλλι» έδειξε και την πραγματική δυναμική του συλλόγου, όπως ανέφερε και ο τεχνικός Μάκης Χάβος μετά το τέλος του πρόσφατου 1-0 στο πρωτάθλημα. «Ολη η Ελλάδα βλέπει πού ανήκει η Λαμία. Κάναμε το καλύτερο πρώτο ημίχρονο φέτος. Νομίζω ότι ο βαθμολογικός πίνακας λέει ψέματα». Στο πρόγραμμα των «μπλε» ακολουθούν Ατρόμητος, Απόλλων Σμύρνης και Παναιτωλικός εντός έδρας.

Επιπρόσθετα στατιστικά
Παράδοση

Λαμία – Παναθηναϊκός: 1-0 (Σούπερ Λιγκ 2018-19)
Λαμία – Παναθηναϊκός: 1-0 (Κύπελλο Ελλάδας 2018-19)
Παναθηναϊκός – Λαμία: 3-1 (Σούπερ Λιγκ 2018-19)
Παναθηναϊκός – Λαμία: 2-0 (Σούπερ Λιγκ 2017-18)
Παναθηναϊκός – Λαμία: 1-0 (Κύπελλο Ελλάδας 2017-18)

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X