Superleague: Μια δεκάδα πρωταγωνιστές!

Superleague: Μια δεκάδα πρωταγωνιστές!

Ποιοι ποδοσφαιριστές έχουν τη μεγαλύτερη επίδραση στις ομάδες τους; Οι δέκα παίκτες – κλειδιά της Superleague και οι εκπλήξεις της λίστας!

Ο Αστέρας Τρίπολης έχει τους πιο πολλούς παίκτες στην σχετική τοπ 10άδα. Διαθέτει τέσσερις από τους έξι πιο επιδραστικούς παίκτες μαζί και με αυτόν με την πιο μεγάλη επιρροή. Ο εκ των αρχηγών, Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, μετατρέπει την ομάδα του από εκεί που έχει μισό γκολ ανά ματς να μετρά σχεδόν ένα γκολ ανά ματς!

Ο Παναθηναϊκός έχει τον νεαρό και πολλά υποσχόμενο εξτρέμ Τάσο Χατζηγιοβάνη που με αυτόν στην σύνθεσή του διαθέτει πλέον αισθητά βελτιωμένες επιθετικές επιδόσεις. Κι όμως πριν την 17η αγωνιστική, ο Αστέρας Τρίπολης είχε στην πεντάδα τόσο τον Αθανασιάδη όσο και τον Μουνάφο. Αξίζει να σημειωθεί, πως από τους Big Six, εκτός από τον Χατζηγιοβάννη του Τριφυλλιού, βλέπουμε μόλις δυο παρουσίες, αυτές του Ροδρίγκο Γκάλο και του Τσιγκρίνσκι της ΑΕΚ.

Οσο για τον Βραζιλιάνο είναι ένας… unsung hero, καθώς συμβάλλει σημαντικά στις νίκες. Η συμμετοχή του και στην κυκλοφορία της μπάλας και πολύ περισσότερο στα στημένα του, είτε στις εκτελέσεις κόρνερ είτε στα φάουλ είναι πολύτιμη. Κι αυτό γιατί πέρα από το ένα γκολ και τις τέσσερις ασίστ που έχουν καταγραφεί, ο Γκάλο συνολικά συμμετοχή στα 11 από τα 31 τέρματα της ομάδας του!
Ο Τζημόπουλος του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Κότσιρας του Αστέρα Τρίπολης, ο Γκόλιας της Λάρισας και ο Πάουλο του Παναιτωλικού κλείνουν τη δεκάδα με τους παίκτες – κλειδιά του πρωταθλήματος της Superleague!

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη SuperLeague με 100+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X