Κισσαμικός - ΑΕΚ: Βήμα... ψυχολογίας η Ενωση!

Κισσαμικός – ΑΕΚ: Βήμα… ψυχολογίας η Ενωση!

Εναρξη: 19:30, 9/01/2019
Γήπεδο: Περιβόλια, Χανιά

Το πρώτο βήμα για την πρόκρισή της στα προημιτελικά του Κυπέλλου θέλει να κάνει η ΑΕΚ στα Περιβόλια κόντρα στον Κισσαμικό!

 

Εμφάνιση… επένδυση ο Κισσαμικός
Μια νίκη και μια ισοπαλία ήταν αρκετές για τον Κισσαμικό να εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Ετσι, μετά τον Παναθηναϊκό που υποδέχθηκε στη φάση των ομίλων (1-2), τώρα ήρθε η ώρα για την ΑΕΚ. Οι Κρητικοί θέλουν να «χτίσουν» πάνω σε αυτό το παιχνίδι αφού μια καλή εμφάνιση θα τους βοηθήσει και στο πρωτάθλημα. Εκεί πάντως τα πράγματα δεν είναι ιδανικά, αφού η εντός έδρας με 0-1 από τον Ηρακλή που τον βύθισε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Ο κόουτς της ομάδας, Αλέκος Βοσνιάδης έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, αλλά… Σε αντίθεση με την περσινή σεζόν, όλα έως τώρα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο και ο ΑΟΧ Κισσαμικός έχει σημειώσει μόλις δύο νίκες ύστερα από 11 αγωνιστικές στη Φούτμπολ Λιγκ.
Ο Βοσνιάδης είναι σε θέση να υπολογίζει και πάλι στον Καραγεώργη (στόπερ), ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Από τιμωρία επιστρέφει ο Τεγούσης (μέσος), που δεν αγωνίστηκε απέναντι στον Ηρακλή το Σάββατο. Για ένα ακόμη παιχνίδι, βέβαια, θα υπάρχουν απουσίες, καθώς νοκ άουτ είναι οι τραυματίες Σάλιακας (δεξί μπακ), Τόλι (δεξί μπακ), Ζιούλης (στόπερ) και Αρναούτογλου (αρ. Μπακ), ενώ εκτός έμεινε και ο «νέος» χαφ Μουμίν.

Μέχρι το τέλος η ΑΕΚ!
Στο τέλος της χρονιάς πήρε αυτό που ήθελε και το κλίμα είναι πιο ήρεμο πλέον στην Ενωση. Ωστόσο, έχει μείνει πίσω στη μάχη του τίτλου και το κύπελλο αποτελεί έναν βασικό στόχο για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη που θέλει να φτάσει μέχρι τέλους. Η έλευση του Κρίστιτς ενίσχυσε σημαντικά τη μεσαία της γραμμή, ενώ ο Μπακασέτας θα συνεχίσει στην ομάδα και αυτόματα θα βγει από το «ψυγείο». Ετσι ουσιαστικά προχώρησε σε δύο χειμερινές μεταγραφές, κάτι που εκτός απο αγωνιστικά θα βοηθήσει και ψυχολογικά. Παράλληλα, νέο συμβόλαιο υπέγραψε και ο Λόπες, ο οποίος δεν υπολογίζεται λόγω τραυματισμού! Ωστόσο, και οι δυο δεν υπολογίζονται για το αποψινό ματς, όπως και οι Οικονόμου (στόπερ, 7/0), Γαλανόπουλος (αμυντικός μέσος 10/0). Αντίθετα ο Μπακάκης ταξίδεψε στην Κρήτη, αλλά επειδή δεν είναι 100% έτοιμος, κατά πάσα πιθανότητα θα προφυλαχθεί. Οπως και ορισμένοι άλλοι βασικοί.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στο Κύπελλο Ελλάδας με αμέτρητα ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X