Μίλαν - Λάτσιο: Τα δίνουν όλα για τον τελικό!

Μίλαν – Λάτσιο: Τα δίνουν όλα για τον τελικό!

Έναρξη: 21:45, 24/4/2019
Γήπεδο: San Siro (80.018)

Μίλαν και Λάτσιο αναμετρώνται μετά από δύο μήνες για τον δεύτερο ημιτελικό του κυπέλλου Ιταλίας, έπειτα το 0-0 του αγώνα στη Ρώμη. Ομάδες που παλεύουν και για την τετράδα στη βαθμολογία του Καμπιονάτο.

Δίχως τέρματα έληξε η αναμέτρηση στο “Ολίμπικο”, με την υπεροχή να ανήκε στη Λάτσιο, δημιουργώντας πολύ περισσότερες ευκαιρίες (12), απ’ ότι η Μίλαν (3). Χρειάστηκαν οι επεμβάσεις του Ντοναρούμα για να φύγουν οι “ροσονέρι” δίχως να κυνηγούν το σκορ.

Ωστόσο μεγάλος στόχος τους είναι η φετινή κατάκτηση του κυπέλλου, αφού θεωρούνται μεγαλύτερα ονόματα από το άλλο ζευγάρι, το Φιορεντίνα – Αταλάντα. Εκείνος που θα προκριθεί θα είναι και το φαβορί για την κούπα. Αμφότερες όμως δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση.

Σε κακό φεγγάρι η Μίλαν
Μόλις μία νίκη στις τελευταίες έξι αναμετρήσεις μετρά η Μίλαν, αυτή μάλιστα απέναντι στη σημερινή αντίπαλο για το πρωτάθλημα! Τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες ο απολογισμός, ωστόσο ακόμη παραμένει οριακά στην 4η θέση.

Το πρόσφατο “Χ” ήρθε στην έδρα της Πάρμα, εκεί όπου βρέθηκε μπροστά στο σκορ με τον Καστιγιέχο στο 69′, τρία λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι. Η ισοφάριση ήρθε στο 87′ με πανέμορφη εκτέλεση φάουλ του πολύπειρου στόπερ Μπρούνο Άλβες. Δεν εντυπωσίασε με την εικόνα της και αυτός είναι ο γενικότερος προβληματισμός των τελευταίων αγώνων για την ομάδα του Γκατούζο.

Παραμένει τραυματίας ο χαφ Μποναβεντούρα, επέστρεψαν από προβλήματα τραυματισμών στο τελευταίο παιχνίδι και μάλιστα έπαιξαν βασικοί Ντοναρούμα (τερματοφύλακας) και Ρομανιόλι (στόπερ), στην αποστολή και ο μέσος Πακετά, ο οποίος δεν πήρε χρόνο συμμετοχής.

Ήττα σοκ για τη Λάτσιο
Το να κυνηγάς την τετράδα και να χάνεις στην έδρα σου από την ουραγό Κιέβο (1-2) δεν είναι και ότι καλύτερη για την ομάδα της Ρώμης. Αυτό έγινε στην πρόσφατη αγωνιστική παίζοντας βέβαια με παίκτη λιγότερο από το 34′, με την απευθείας κόκκινη του Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς.

Δέχτηκε δύο τέρματα σε διάστημα τριών λεπτών στις αρχές του δευτέρου μέρους, μείωσε στο 67′ με τον Καισέδο, ωστόσο δεν κατάφερε να φτάσει τουλάχιστον στην ισοφάριση έχοντας μάλιστα και δοκάρι στο τέλος με τον Κορέα.

Αυτή ήταν η 3η ήττα στις 5 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις. Εκτός έδρας επίσης δυσκολεύεται αρκετά, με μόλις μία νίκη σε 6 παιχνίδια. Την πέτυχε στην έδρα που αγωνίζεται σήμερα, αλλά απέναντι στην Ίντερ.

Επιπρόσθετα στατιστικά
Πριν από 11 ημέρες αναμετρήθηκαν για το πρωτάθλημα στην ίδια έδρα, με τη Μίλαν να παίρνει τη νίκη (1-0) στο 79′, με πέναλτι του Κεσί.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στo Coppa Italia με 100+ ειδικά!

Σχολιάστε

X