Μίλαν - Λάτσιο: Με το βλέμμα στο Champions League...

Μίλαν – Λάτσιο: Με το βλέμμα στο Champions League…

Εναρξη: 21:30, 13/04/2019
Γήπεδο: San Siro, Μιλάνο

Η 4η στη βαθμολογία Μίλαν υποδέχεται την 7η Λάτσιο για την 32η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος και το βλέμμα είναι στο σεντόνι.

Τέσσερα ματς χωρίς νίκη η Μίλαν
Η Μίλαν έχει να κερδίσει εδώ και τέσσερις αγωνιστικές. Το Σάββατο έχασε 2-1 στο Τορίνο από την πρωταθλήτρια Γιουβέντους. Προηγήθηκε στο 39’ με τον Πιόντεκ, όμως η Γιούβε ισοφάρισε στο 60’ με πέναλτι του Ντιμπάλα και πήρε τη νίκη στο 84’ με γκολ του 19χρονου επιθετικού Κιν.

Είχαν προηγηθεί οι ήττες από την Ιντερ (2-3) και τη Σαμπντόρια (1-0) και η εντός έδρας ισοπαλία με την Ουντινέζε (1-1).

Οι 4 πιο πρόσφατες τελευταίες συναντήσεις της με τη Λάτσιο έληξαν ισόπαλες. Οι δύο από αυτές ήταν πέρσι με 0-0 στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Την πρόκριση στον τελικό πήρε η Μίλαν στα πέναλτι.

Στον πρώτο γύρο του φετινού πρωταθλήματος ήρθαν 1-1 στη Ρώμη με δύο γκολ στο τελευταίο τέταρτο (η Λάτσιο ισοφάρισε στο 94’), ενώ πριν από ενάμιση μήνα έμειναν σε μία ακόμη λευκή ισοπαλία, και πάλι για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Η ρεβάνς θα γίνει σε δώδεκα μέρες στο «Σαν Σίρο», εκεί που θα διεξαχθεί και η σαββατιάτικη μονομαχία τους για το πρωτάθλημα.

Στο 95’ πήρε τον βαθμό η Λάτσιο
Το πρώτο ημίχρονο με τη Σασσουόλο έληξε 0-0. Στο 53’ ο Ιμόμπιλε άνοιξε το σκορ για τη Λάτσιο με πέναλτι, αλλά στο 57’ και το 89’ η Σασσουόλο γύρισε το ματς. Η γηπεδούχος Λάτσιο έσωσε τον βαθμό στο 95’ με γκολ του Βόσνιου μέσου Λούλιτς (29 συμ./4 γκολ).

Σε καμία από τις 17 τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις της στο πρωτάθλημα δεν πέτυχε πάνω από δύο γκολ. Στα 10 πιο πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια της έχει τρεις νίκες, όλες χωρίς να δεχθεί γκολ: 2-0 την Μπολόνια, 1-0 τη Φροζινόνε και 1-0 την Ιντερ.

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
* Η Μίλαν βρήκε δίχτυα στους 6 τελευταίους εντός έδρας αγώνες της.
* Οι 4 τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις της Λάτσιο ανεξαρτήτως διοργάνωσης εμφάνισαν under.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Όλες οι αποδόσεις Σέριε Α εδώ!

Σχολιάστε

X