Γουλβς - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Θέλει το FA Cup ο Σόλσκιερ!

Γουλβς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Θέλει το FA Cup ο Σόλσκιερ!

Εναρξη: 21:55, 16/3/2019
Γήπεδο: Molineux Stadium, Wolverhampton

Ντέρμπι προημιτελικών Κυπέλλου Αγγλίας, όπου η Γουλβς των μεγάλων ραντεβού υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η θετική παράδοση στο Μολινό και το ρεκόρ του Φέργκιουσον!

Κάνει τη διαφορά η Γουλβς
Ομάδα των μεγάλων ραντεβού η Γουλβς, στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, αφού πήρε το εκτός έδρας 1-1 από την Τσέλσι. Μάλιστα, κρατούσε το υπέρ της σκορ μέχρι το 92′ όταν και ισοφαρίστηκε από τον Αζάρ. Χαλαρή στο πρωτάθλημα, βρίσκεται ένα βήμα πριν τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Μέχρι στιγμής έχει αποκλείσει τη Λίβερπουλ, τη Σριούσμπερι και την Μπρίστολ Σίτι. «Είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι της σύγχρονης ιστορίας και το γνωρίζουμε. Υπάρχει πολλή δουλειά που πρέπει να επαναλάβουμε για να γίνει ότι έγινε τις δεκαετίες 1940, 1950 και 1960. Ηταν ευκολότερο τότε», τόνισε ο Νούνο Εσπιρίτο Σάντο.

Γιουνάιτεντ για κούπα
Το αήττητο σερί του Σόλσκιερ εντός Αγγλίας έλαβε τέλος στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Αρσεναλ, από την οποία και ηττήθηκε με 2-0. Ηταν άστοχη, δεν κατάφερε να σκοράρει και έχασε έτσι έδαφος στη μάχη της τετράδας μένοντας 2 βαθμούς πίσω από την Αρσεναλ. Η Γιουνάιτεντ μετά την πρόκριση επί της Ρέντινγκ, κατάφερε να αποκλείσει την Αρσεναλ (1-3) και την Τσέλσι (0-2), δείχνοντας πως η κούπα είναι μονόδρομος! Η… Μπαρτσελόνα μπορεί να περιμένει, μιας και ο στόχος είναι πλέον η πρόκριση στα ημιτελικά! Γι αυτό και ο Σόλσκιερ δεν θα προβεί σε αλλαγές, εκτός από τον Ρομέρο που έχει παίξει σε όλα τα ματς.

Οι αριθμοί του προημιτελικού!
Γουλβς και Γιουνάιτεντ αναμετρήθηκαν τελευταία φορά στο Κύπελλο στον 4ο γύρο το 2005-2006 με τους “Κόκκινους Διαβόλους” να κερδίζουν 3-0 στο Μολινό.

Αυτό θα είναι το 100ό ματς ανάμεσα σε Γουλβς και Γιουνάιτεντ σε όλες τις διοργανώσεις. Η τελευταία τους αναμέτρηση στο Μολινό ήταν τον Μάρτιο του 2012 στην Premier με νίκη 5-0 της Μάντσεστερ.

Η Γουλβς δεν έχει φτάσει στα ημιτελικά του Κυπέλλου από το 1997-1998, όταν είχαν κερδίσει την Λιντς στο Ελαντ Ροουντ σε εκείνης της σεζόν τον προημιτελικό.

Η Γιουνάιτεντ θέλει να φτάσει στα ημιτελικά σε συνεχόμενες χρονιές για πρώτη φορά από τότε που το έκανε το 2003-2004 και το 2004-2005 με τον Σερ Αλεξ Φέργκιουσον.

Η Γουλβς δεν έχει κερδίσει τρία σερί ματς στο Κύπελλο από τον Φλεβάρη του 2003.

Η Γιουνάιτεντ έχει κερδίσει τα 9 από τα τελευταία της 10 ματς εκτός στο Κύπελλο. Είχε χάσει στον προημιτελικό του 2016-2017 με την Τσέλσι στο Στάμφορντ Μπριτζ.

Ο Σόλσκιερ, τεχνικός της Γιουνάιτεντ, έχει 100% ποσοστό νικών στο Κύπελλο, κερδίζοντας δύο φορές εκτός με τη Κάρντιφ το 2013-2014 και δύο φέτος με τη Μάντσεστερ.

Ο αμυντικός της Γουλβς, Ματ Ντόχερτι, έχει συμμετοχή σε περισσότερα γκολ στον θεσμό από κάθε άλλον παίκτη των ομάδων που έχουν μείνει και παίζουν στο Κύπελλο με 5 τον αριθμό (3 γκολ και 2 ασίστ).

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στο Κύπελλο Αγγλίας με αμέτρητα ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X