Αστέρας Τρίπολης – Εργοτέλης: Αλλαγμένος στο Κύπελλο

Αστέρας Τρίπολης – Εργοτέλης: Αλλαγμένος στο Κύπελλο

Εναρξη: 17:15, 27/02/2019
Γήπεδο: Θ. Κολοκοτρώνης (7.442)

Ο Εργοτέλης είναι η μοναδική ομάδα που εκπροσωπεί το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ στη φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας και μετά την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης στο πρώτο ματς του θεσμού με 1-0, καλείται στην Αρκαδία να κάνει το διπλό για να προκριθεί.

Το απόγευμα της Τετάρτης (17:15), οι δύο ομάδες διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο «Θ. Κολοκοτρώνης», με τους παίκτες του Γιώργου Παράσχου να «πονάνε» αγωνιστικά, λόγω της άσχημης εικόνας που παρουσιάζουν. Ερχονται από το 1-1 με τον Ατρόμητο εντός έδρας, ίδιο σκορ για τον Εργοτέλη με τη Σπάρτη στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ.

Ζητάει πρόκριση με νίκη ο Αστέρας
Δεν είναι μόνο η νέα γκέλα στο πρωτάθλημα, αφού έμεινε στο 1-1 με τον Ατρόμητο στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας, παρότι πήρε το προβάδισμα, αλλά και το γεγονός ότι δεν εμπνέει πλέον την εμπιστοσύνη άλλων ετών στη Σούπερ Λιγκ. Με το +2 από την 13η θέση και τα μπαράζ και +3 από τις θέσεις που παίρνουν τον απευθείας δρόμο για τη Β’ Κατηγορία, ο Αστέρας Τρίπολης κινδυνεύει σοβαρά με υποβιβασμό.

Μπορεί στο πρωτάθλημα να «παραπατάει» και να προσπαθεί από την αρχή της χρονιάς να βελτιώσει πράγματα και καταστάσεις (μάταια μέχρι στιγμής), η πορεία του στο Κύπελλο χαρακτηρίζεται θετική. Τρία στα τρία στον όμιλο, απέκλεισε με εντυπωσιακό τρόπο τη Λάρισα στους «16» (ήττα 3-2 εκτός, νίκη 5-3 εντός), ενώ κόντρα στον Εργοτέλη ήδη έχει κάνει το πρώτο βήμα για τα ημιτελικά. Αγωνιστικά, εκτός παραμένουν οι χρήσιμοι μέσοι Μουνάφο και Ιγκλέσιας.

Ο κακός εκτός Ηρακλείου Εργοτέλης!
Ο Εργοτέλης υποδέχτηκε τη Σπάρτη για τη 18η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ και παρότι οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες (1-1), οι φιλοξενούμενοι υπέπεσαν σε γκέλα… ολκής! Οι Κρητικοί αναμένεται να πάρουν το ματς στα χαρτιά, από τη στιγμή που οι Λάκωνες δεν έχουν εξασφαλίσει άδεια και ήταν υποχρεωμένοι να παίξει σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με επτά Ελληνες ποδοσφαιριστές, τη στιγμή που έπαιζε μόνο με έξι στην ενδεκάδα.

Από το… πουθενά, οι «κιτρινόμαυροι» θα βάλουν το τρίποντο στην τσέπη, σβήνοντας την αγωνιστική γκέλα, όμως η εικόνα τους και ο τρόπος που διαχειρίστηκαν το ματς προβλημάτισε άπαντες στην ομάδα. Εκτός Ηρακλείου φέτος προβληματίζει περισσότερο από το Παγκρήτιο, με πέντε ήττες, τρεις ισοπαλίες και μόλις δύο νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Στα τελευταία έξι παιχνίδια εκτός έδρας έχει μία ισοπαλία (το 1-1 με τον ΟΦΗ) και πέντε ήττες.

Επιπρόσθετα στατιστικά
Παράδοση

Εργοτέλης – Αστέρας Τρίπολης: 0-1 (Κύπελλο Ελλάδας 2018-19)
Αστέρας Τρίπολης – Εργοτέλης: 2-1 (Σούπερ Λιγκ 2014-15)
Εργοτέλης – Αστέρας Τρίπολης: 1-4 (Σούπερ Λιγκ 2014-15)
Αστέρας Τρίπολης – Εργοτέλης: 2-3 (Σούπερ Λιγκ 2013-14)
Εργοτέλης – Αστέρας Τρίπολης: 0-1 (Σούπερ Λιγκ 2013-14)

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στο Κύπελλο Ελλάδας με αμέτρητα ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X