Ατρόμητος – Απόλλων Σμύρνης: Τυπική διαδικασία στο Περιστέρι

Ατρόμητος – Απόλλων Σμύρνης: Τυπική διαδικασία στο Περιστέρι

Εναρξη: 15:00, 23/01/2019
Γήπεδο: Δημοτικό Γήπεδο Περιστερίου (9.050)

Ρεβάνς τυπικού χαρακτήρα στο Περιστέρι το μεσημέρι της Τετάρτης (15:00), ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Απόλλωνα Σμύρνης, με τους γηπεδούχους να θέλουν να ολοκληρώσουν την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας μετά το πέρασμα 3-0 από τη «Ριζούπολη».

Ο Ατρόμητος προέρχεται από ήττα στη Ξάνθη με ανατροπή 2-1, σε ένα παιχνίδι με έντονα παράπονα για τη διαιτησία, την ώρα που ο Απόλλων Σμύρνης έμεινε στο 0-0 με τον Λεβαδειακό, ένα αποτέλεσμα το οποίο δεν ησυχάζει την «Ελαφρά Ταξιαρχία», καθώς παραμένει ουραγός και με μεγάλη διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη στο βαθμολογικό πίνακα.

Ροτέισον στον Ατρόμητο
Το σκορ του πρώτου αγώνα στη Ριζούπολη, εκείνο το εντυπωσιακό 3-0 με πολύ καλή εικόνα, δίνει στη ρεβάνς χαρακτήρα τυπικής διαδικασίας. Μετά την ήττα-ανατροπή στην Ξάνθη με 2-1, τα περιθώρια έχουν στενέψει στους Περιστεριώτες, όπου στις επόμενες δύο κολλητές εξόδους με Λαμία και ΟΦΗ καλούνται να πάρουν το μέγιστο βαθμών.

Ο Αυστριακός τεχνικός, Νταμίρ Κάναντι, αναμένεται να προβεί σε αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα και να δώσει ανάσες σε παίκτες με βασικό ρόλο. Τα σκαμπανεβάσματα των τελευταίων εβδομάδων, τα άσχημα αποτελέσματα έχουν φέρει την… κατρακύλα στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ σε περίπτωση ηττών σε Λαμία και Ηράκλειο μπορεί κάλλιστα να δει τους Παναθηναϊκό, Ξάνθη και Αρη να τον ρίχνουν από τις προνομιούχες θέσεις για έξοδο στην Ευρώπη.

Χρονιά… εφιάλτης στον Απόλλωνα Σμύρνης!

Ο αποκλεισμός από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας είναι ορατός, μετά και την ήττα 0-3 από τον Ατρόμητο στη «Ριζούπολη». Μάλιστα, η αποτυχία να συλλέξει το μέγιστο βαθμών στα δύο ματς «τελικούς» με Λάρισα (ήττα 3-0) και Λεβαδειακό (0-0 εντός) στο πρωτάθλημα, ακόμα και η παραμονή στη Σούπερ Λιγκ μπορεί να χαρακτηριστεί… θαύμα!

Το -9 από την 12η θέση, η οποία δίνει το εισιτήριο παραμονής στη μεγάλη κατηγορία, ακόμα και η 13η θέση (στο -8), όπου υπάρχει η 2η ευκαιρία για την αποφυγή του υποβιβασμού μέσω των μπαράζ, αποτελεί δύσκολο έργο για τους παίκτες του Μπάμπη Τεννέ. ΠΑΣ Γιάννινα και Λαμία ακολουθούν εκτός έδρας για την «Ελαφρά Ταξιαρχία», το ροτέισον θεωρείται δεδομένο.

Επιπρόσθετα στατιστικά
Παράδοση

Απόλλων Σμύρνης – Ατρόμητος: 0-3 (Κύπελλο Ελλάδας 2018-19)
Απόλλων Σμύρνης – Ατρόμητος: 1-1 (Σούπερ Λιγκ 2018-19)
Απόλλων Σμύρνης – Ατρόμητος: 0-3 (Σούπερ Λιγκ 2017-18)
Ατρόμητος – Απόλλων Σμύρνης: 1-1 (Σούπερ Λιγκ 2017-18)
Απόλλων Σμύρνης – Ατρόμητος: 2-3 (Σούπερ Λιγκ 2013-14)

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στο Κύπελλο Ελλάδας με αμέτρητα ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X