Άρης - AEK: Με φόντο τον τελικό Κυπέλλου!

Άρης – AEK: Με φόντο τον τελικό Κυπέλλου!

Eναρξη: 19.00, 24/06/2020
Γήπεδο: «Κλ. Βικελίδης»

Άρης και ΑΕΚ δίνουν ραντεβού στο «Κλ. Βικελίδης» με στόχο να βρεθούν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Η Ενωση είχε επικρατήσει 2-1 στο πρώτο ματς. 

Να κάνει την ανατροπή ο Άρης

Ισόπαλος 2-2 με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ αναδείχθηκε ο Άρης, σε μια πρόβα ουσιαστικά ενόψει του μεγαλύτερου ραντεβού της σεζόν, με την Ενωση στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι «Κίτρινοι» πήραν δυο φορές το προβάδισμα, ωστόσο ισάριθμες είδαν την αντίπαλό τους να φέρνει το ματς στα ίσα. «Είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα μας ως ομάδα, όχι όμως από το αποτέλεσμα. Θέλαμε να κερδίσουμε» τόνισε κόουτς, Ενινγκ και ο αρχηγός του Άρη πρόσθεσε: «Ζούμε για το παιχνίδι της Τετάρτης. Άλλες φορές κάνουμε λάθη και τα πληρώνουμε και άλλες όχι. Θα μας λείψει ο κόσμος μας για τη ρεβάνς».

Οι «κίτρινοι» είναι πανέτοιμοι για το παιχνίδι της χρονιάς, καλούνται να ανατρέψουν το εις βάρος τους 1-2 και να βρεθούν στον τελικό! Ο σοβαρός τραυματισμός του Φραν Βέλεθ σε συνδυασμό με τον αντίστοιχο του Ούγκο Σόουζα προκαλούν προβλήματα στην αμυντική τετράδα και ο Ενινγκ προσανατολίζεται σε πειράματα. Στα θετικά η επιστροφή του Ντάνιελ Σούντγκρεν. Τι κάνει όμως ο Άρης φέτος στα ντέρμπι με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό; Οι Κίτρινοι μετρούν δυο νίκες (Με Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ), τέσσερις ήττες (τρεις από Ολυμπιακό και μια από ΑΕΚ), αλλά και τέσσερις ισοπαλίες.

Δύσκολη αποστολή, αλλά και προβάδισμα η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ δεν έπεισε με την εμφάνισή της, μιας και αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 εντός έδρας με τον Άρη. Οι «Κιτρινόμαυροι» βρέθηκαν δυο φορές πίσω στο σκορ, ισάριθμες όμως κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Βέβαια, έχασαν αρκετές ευκαιρίες να σκοράρουν, με τον Καρέρα να τονίζει: «Όταν στο ποδόσφαιρο έχει κάποιες καλές ευκαιρίες και δεν σκοράρεις μπορεί να το πληρώσεις. Όταν έχεις τόσες πολλές ευκαιρίες. Ευκαιρίες σαν… πέναλτι και τις χάνεις. Μπορώ να πω ότι ενώ βρεθήκαμε πίσω σκορ ισοφαρίσαμε το ματς και δείξαμε χαρακτήρα. Δείξαμε χαρακτήρα όσες φορές μείναμε πίσω στο σκορ», ενώ για τον ημιτελικό του κυπέλλου πρόσθεσε: «Θα είναι ένα ματς όπως το τελευταίο του πρωταθλήματος. Να τρέξουμε, να παλέψουμε και να τα δώσουμε όλα». Η ΑΕΚ θα παρουσιαστεί στη Θεσσαλονίκη με στόχο να υπερασπιστεί το 2-1 του ΟΑΚΑ. Ωστόσο, στις πέντε τελευταίες επισκέψεις της στη συμπρωτεύουσα μετρά τέσσερις ήττες, στις οποίες δεν έχει καταφέρει να βρει δίχτυα.

Διαιτητής ο Μακέλι

Ο Ντάνι Μακέλι, είναι αυτός ο οποίος θα διαιτητεύσει τον αγώνα Αρης-ΑΕΚ στο «Βικελίδης» την Τετάρτη για τη ρεβάνς του ημιτελικού Κυπέλλου Ελλάδος. Ο Ολλανδός έχει σφυρίξει ξανά στο παρελθόν, έξι αγώνες ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη και μόνο σε μία από αυτές, έχει γνωρίσει ήττα ελληνικός σύλλογος.

Άρης – ΑΕΚ, η παράδοση

Τι λέει όμως η παράδοση του Άρη με την ΑΕΚ σε όλες τις διοργανώσεις; 64-34-28 υπέρ της ΑΕΚ η συνολική παράδοση στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων, 24-20-18 υπέρ του Αρη ο απολογισμός των αναμετρήσεων που έχουν γίνει στη Θεσσαλονίκη.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Σούπερ Λιγκ με 100+ ειδικά!|21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X