Λαμία – Ολυμπιακός: Ερχεται απαιτητική εβδομάδα στους «ερυθρόλευκους»

Λαμία – Ολυμπιακός: Ερχεται απαιτητική εβδομάδα στους «ερυθρόλευκους»

Εναρξη: 17:00, 06/02/2019
Γήπεδο: Δημοτικό Γήπεδο Λαμίας (5.500)

Λίγες μέρες πριν την πιο κρίσιμη εβδομάδα της σεζόν για τον Ολυμπιακό, η οποία θα κρίνει την ευρωπαϊκή πορεία του, αλλά και την υπόθεση του τίτλου, πηγαίνει στη Λαμία για το πρώτο παιχνίδι των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας. Το απόγευμα της Τετάρτης (17:00) η σέντρα.

Οι «ερυθρόλευκοι» την Κυριακή (10/02) αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ στην «Τούμπα» και την Πέμπτη (14/02) φιλοξενούν την Ντινάμο Κιέβου στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Λίγο αργότερα, την Κυριακή (17/02) υποδέχονται την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης». Μία εβδομάδα… φωτιά για τους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς! Η Λαμία, έπειτα από τις τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα, στο πιο πρόσφατο ηττήθηκε 2-0 από τον Παναιτωλικό εντός έδρας.

Παίρνει… ανάσες ο Ολυμπιακός!
Η αποστολή για τη Λαμία, στο πρώτο παιχνίδι των «8» του Κυπέλλου, βρίσκεται λίγο πριν τις δύσκολες αναμετρήσεις σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, οι οποίες θα κρίνουν τη συνέχεια της σεζόν. Θα κρατήσει στα χέρια την πρόκριση στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ μετά το παιχνίδι με την Ντινάμο Κιέβου στο «Γ. Καραϊσκάκης»; Θα παραμείνει στη μάχη του τίτλου μετά το παιχνίδι της «Τούμπας» κόντρα στον ΠΑΟΚ;

Την ώρα που όλα αυτά τα ερωτήματα τίθενται στο τραπέζι, στο αγωνιστικό σκέλος, ο Ολυμπιακός διανύει την καλύτερη στιγμή της σεζόν. Πολύ καλή μπάλα στα τελευταία παιχνίδια και νίκες με μεγάλα σκορ αποδεικνύοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα. Τελευταία «θύματα» της αγωνιστικής ανόδου του Ολυμπιακού οι Λάρισα και Πανιώνιος, όπου αμφότερες ηττήθηκαν 4-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Βλέποντας το δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα που ακολουθεί, ο Πέδρο Μαρτίνς ετοιμάζει μπόλικες αλλαγές στο παιχνίδι με τη Λαμία στο Κύπελλο. Εκτός των τραυματιών Ελαμπντελαουΐ (μπακ) και Μπουχαλάκη (αμυντικός μέσος), αναμένεται ανακάτεμα της τράπουλας από τον Πορτογάλο τεχνικό.

Ψάχνοντας ακόμη μία «βόμβα» η Λαμία!
Όπως πέρσι, έτσι και φέτος η Λαμία απέκλεισε στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας τον Παναθηναϊκό. Στο δρόμο της για τους «8» του θεσμού ήρθε ο Ολυμπιακός και επιθυμεί να «πυροδοτήσει» ακόμα μία… βόμβα!

Μετά από τρεις σερί εντός έδρας νίκες στο πρωτάθλημα και τέσσερις συνολικά αν προσθέσουμε το Κύπελλο, «προσγειώθηκε» απότομα μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό (2-0) στο πιο πρόσφατο εντός έδρας παιχνίδι. Ηττα που την έφερε πιο κοντά στην επικίνδυνη ζώνη και αν πρώτο μέλημα είναι η παραμονή, αυτό δεν αναιρεί το στόχο της για διάκριση στο Κύπελλο.

Δεν αποκλείεται ο προπονητής, Μάκης Χάβος, να προβεί σε ροτέισον, όμως όχι ολικό. Το Σάββατο πάει στην Ξάνθη, σε ένα εξίσου κρίσιμο παιχνίδι πρωταθλήματος.

Επιπρόσθετα στατιστικά
Παράδοση

Ολυμπιακός – Λαμία: 3-0 (Σούπερ Λιγκ 2018-19)
Ολυμπιακός – Λαμία: 2-0 (Σούπερ Λιγκ 2017-18)
Λαμία – Ολυμπιακός: 0-1 (Σούπερ Λιγκ 2017-18)

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στο Κύπελλο Ελλάδας με αμέτρητα ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X