Κύπελλο Ελλάδας: Θα βρεθεί το Big-4 στα ημιτελικά;

Κύπελλο Ελλάδας: Θα βρεθεί το Big-4 στα ημιτελικά;

Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός στα ημιτελικά έπειτα από τέσσερα χρόνια; Τα προημιτελικά του Κυπέλλου έχουν τεράστιο ενδιαφέρον και οι ρεβάνς στρέφουν πάνω τους όλα τα βλέμματα.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Σούπερ Λιγκ με 100+ ειδικά!|21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Βόλος – ΑΕΚ (2-4, 4/3 – 18.00)

Απολαυστικό ματς, γκολ, φάσεις, και η ΑΕΚ ένα βήμα πιο κοντά στην πρόκρισή της στα ημιτελικά του Κυπέλλου! Η Ένωση επικράτησε 4-2 του Βόλου στο ΟΑΚΑ και στον επαναληπτικό έχει το πάνω χέρι. Οι Βολιώτες ήταν αυτοί που αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους, μιας και ο Δουβίκας βρήκε δίχτυα. Ωστόσο, η αντίδραση ήταν άμεση και εμφατική. Σε 11 λεπτά κατάφερε να σκοράρει τέσσερις (!) φορές με τους Μάνταλο (25′), Τάνκοβιτς (29′, 32′) και Ολιβέιρα (36′ πεναλτι). Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ δεν μπήκε με το πόδι… πατημένο στο γκάζι, ο Βόλος το πίστεψε, βγήκε μπροστά και βρήκε ένα δεύτερο γκολ με τον Μήτογλου (57′) αποκτώντας κάποιες ελπίδες ενόψει της ρεβάνς στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Μονόδρομος η πρόκριση για την ΑΕΚ, η οποία μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα στο Κύπελλο μετρά μια νίκη, αλλά και δυο ισοπαλίες, αποτέλεσματα που την έχουν φέρει στην 4η θέση!

Λαμία – ΠΑΟΚ (2-5, 3/3- 18.00)

Μπροστά ο ΠΑΟΚ «πετούσε φωτιές», αλλά στην άμυνα είχε τα… θέματά του κάτι που αποτυπώνεται στο τελικό 5-2 απέναντι στη Λαμία. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έβαλε στον πρώτο προημιτελικό τις βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση, αλλά η μετάβασή του σ’ αυτό που έχει ξεκινήσει να χτίζει ο Πάμπλο Γκαρσία χρειάζεται χρόνο και σημαντικές βελτιώσεις, κυρίως στο αμυντικό κομμάτι. Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε δυο φορές με Τζόλη, Σβαμπ, αλλά ισάριθμες ισοφαρίστηκε από Αντέτζο, Μπεχαράνο. Επιθετικός μονόλογος στο β΄ μέρος, με τον «Δικέφαλο» να βρίσκει δίχτυα τρεις φορές. Ο ΠΑΟΚ έχει ως μοναδικό στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου μιας και στο πρωτάθλημα έχει μείνει αρκετά πίσω από την κορυφή μετά και την ήττα από τον Αστέρα στην Τρίπολη. Στον αντίποδα, η Λαμία είναι… άλλη ομάδα με τον Γρηγορίου στον πάγκο της. Οχι μόνο έχει ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας, αλλά έβαλε πίσω της Παναιτωλικό και Λάρισα.

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα (1-2, 3/3-20.00)

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα με 2-1 στο Αγρίνιο από τον ΠΑΣ και πλέον βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, μιας και ο στόχος του Κυπέλλου είναι μονόδρομος. Οι «πράσινοι» μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού στο ντέρμπι γνώρισαν διαδοχικές ήττες από ΠΑΣ (Κύπελλο) και Παναιτωλικό, ενώ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με την ΑΕΚ. Κοινό χαρακτηριστικό και στα τρία ματς η κακή εικόνα στο δημιουργικό κομμάτι και τα προβλήματα στην άμυνα. Στον αντίποδα, ο ΠΑΣ ήταν εξαιρετικός στο παιχνίδι κυπέλλου, επικράτησε 2-1 με ανατροπή και είχε ευκαιρίες για περισσότερα γκολ. Ολα για όλα οι Γιαννιώτες στη Λεωφόρο, αφού θέλουν να γράψουν τη δική τους ιστορία με την παρουσία στα ημιτελικά. Στο πρωτάθλημα έχουν ξεφύγει από τις χαμηλές θέσεις παίζοντας καλό ποδόσφαιρο.

Άρης – Ολυμπιακός (1-2, 4/3 – 20.00)

Ανοικτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς του «Κλεάνθης Βικελίδης» άφησαν Ολυμπιακός και Αρης στον πρώτο τους προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν με 2-1. Αποτέλεσμα που τους δίνει μεν το προβάδισμα, αλλά την ίδια στιγμή κρατά και τους «κίτρινους» στο «κόλπο» της πρόκρισης. Στα πρώτα 130 δευτερόλεπτα είχαμε δυο γκολ, ένα για κάθε ομάδα, ενώ ο Χασάν με το δεύτερό του τέρμα έδωσε προβάδισμα! Ο Αιγύπτιος ήταν και ο παίκτης που έκανε τη διαφορά στην Ευρώπη, αφού με δικό του γκολ ο Ολυμπιακός έφτασε στους «16» του Europa League. Διαδοχικά ματς και ο Μαρτίνς πρέπει να διαχειριστεί σωστά το ρόστερ, μιας και ο Ολυμπιακός είναι μέσα και στους τρεις στόχους. Ο Άρης συνεχίζει να κάνει εξαιρετική πορεία, είναι στη 2η θέση της βαθμολογίας, παίζει καλό ποδόσφαιρο και θέλει να επιστρέψει στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Βέβαια, στόχος του να φτάσει και στον τελικό κυπέλλου!

Σχολιάστε

X