LaLiga 2019-20: Οι μεγάλοι τα βρίσκουν δύσκολα...

LaLiga 2019-20: Οι μεγάλοι τα βρίσκουν δύσκολα…

Ατλέτικο Μαδρίτης, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα είναι τα φαβορί για τη φετινή LaLiga, ωστόσο το ξεκίνημά τους είναι κακό και …γυρίζει τις τρεις ομάδες αρκετά χρόνια πίσω!

Μπορεί η Μπαρτσελόνα να κέρδισε τη Βιγιαρεάλ, ωστόσο οι κορυφαίες ομάδες της LaLiga δεν διανύουν και τις καλύτερές τους ημέρες! Ατλέτικο, Μπάρτσα και Ρεάλ Μαδρίτης έχουν αρχίσει τη σεζόν με άσχημα αποτελέσματα. Η κριτική έχει αρχίσει τόσο για τον Ερνέστο Βαλβέρδε όσο και τον Ζινεντίν Ζιντάν, ενώ οι Μαδριλένοι περιμένουν περισσότερα από τον Τσόλο Σιμεόνε. Παρά τη νίκη της Βασίλισσας στο Σάντσες Πιθχουάν και την κορυφή που μοιράζεται με την Αθλέτικ και τη Γρανάδα, οι τρεις έχουν συνολικά 31 βαθμούς έπειτα από τις πέντε πρώτες στροφές (η Μπαρτσελόνα έχει και έκτο ματς).

Πριν τη χθεσινή νίκη των Καταλανών οι τρεις ομάδες είχαν απωλέσει 17 βαθμούς! Ηταν το χειρότερο ξεκίνημα των ομάδων από τη σεζόν 2011-12, όταν είχαν συγκεντρώσει πάλι 28 βαθμούς, αν και η κάκιστη συγκομιδή είχε έρθει την περίοδο  2005-2006 με… 21 πόντους! Πριν έρθει το χθεσινό τρίποντο με τη Βιγιαρεάλ, η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε είχε το χειρότερο ξεκίνημα από τη σεζόν 1994-1995 όταν στις πέντε πρώτες αγωνιστικές της σεζόν μετρούσε μόλις επτά βαθμούς.

Ετσι, Ατλέτικο, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης θα θυμούνται με… νοσταλγία τη σεζόν 2013-14, το καλύτερο ξεκίνημα τους έπειτα από πέντε αγωνιστικές. Οι τρεις τους είχαν συγκεντρώσει 43 από τους 45 πιθανούς βαθμούς. Μπλαουγκράνα και Ροχιμπλάνκος είχαν το απόλυτο νικών, ενώ η Βασίλισσα είχε τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Πριμέρα Ντιβισιόν με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X