Ατλέτικο Μαδρίτης - Χετάφε: Για την... κορυφή οι Μαδριλένοι!

Ατλέτικο Μαδρίτης – Χετάφε: Για την… κορυφή οι Μαδριλένοι!

Εναρξη: 23:00, 18/08/2019
Γήπεδο: Metropolitano, Μαδρίτη

Πρεμιέρα για την Ατλέτικο Μαδρίτης στη φετινή LaLiga, υποδέχεται τη Χετάφε και θέλει να μπει με το δεξί στο πρωτάθλημα. Στα φαβορί για τον τίτλο οι Μαδριλένοι.

Ατλέτικο για κορυφή!

Η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι έτοιμη για την επιστροφή στην κορυφή! Ο Σιμεόνε ανανέωσε και αυτό αποτελεί εγγύηση, όμως το ρόστερ άλλαξε σε μεγάλο βαθμό. Δύο διαδοχικές σεζόν τερματίζει 2η, αλλά το θαύμα δεν μπορεί να το επαναλάβει. Πολλοί την πιστεύουν για φέτος, αλλά πρόκειται για την απόλυτα μεταβατική σεζόν στη σύγχρονη ιστορία της. Φιλίπε Λουίς, Γκοδίν, Λούκας Ερναντέζ, Χουανφράν, Ρόδρι και Γκριεζμάν έφυγαν και άλλαξαν εντελώς το ρόστερ. Εκανε μεγάλες επενδύσεις και ειδικά το ρεκόρ μεταγραφής της, ο Ζοάο Φέλιξ, ο οποίος ήδη έχει κλέψει τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του. Ερμόσο, Τρίπιερ, Λόντι, Ερέρα, Φελίπε αποκτήθηκαν και όλα πλέον εξαρτώνται από τη μαγική μπαγκέτα του Σιμεόνε και το τι θα κάνουν στην επίθεση οι Ντιέγκο Κόστα, Μοράτα. Οι επιθετικοί Κορέα και Ντιέγκο Κόστα εκτίουν την ποινή τους, μέσα οι «νέοι» Τρίπιερ, Λόντι, Γιορέντε και Ζοάο Φέλιξ.

 Αλλη ομάδα με Μπορδαλάς η Χετάφε

Ο Μπορδαλάς βρέθηκε στο τιμόνι της Χετάφε το 2016 και την οδήγησε διαδοχικά σε άνοδο, 8η θέση και την περσινή σεζόν μια ανάσα από το θαύμα του Champions League. Εζησαν ένα όνειρο πέρσι οι Μαδριλένοι, ωστόσο είναι πολύ δύσκολο να το επαναλάβουν. Ειδικά τώρα που θα έχουν και την Ευρώπη, έχοντας πολύ μικρή συμμετοχή στο φετινό μεταγραφικό παζάρι. Σημαντικότερη ενίσχυση ο αριστερός μπακ, Κουκουρέγια (Εϊμπάρ, Μπαρτσελόνα). Η Χετάφε δεν σκόραρε στα 13 τελευταία ματς απέναντι στην Ατλέτικο ανεξαρτήτως έδρας! Σε αυτά τα παιχνίδια έχει απολογισμό μία ισοπαλία και δώδεκα ήττες.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Πριμέρα Ντιβισιόν με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X