Μπαρτσελόνα - Βαλένθια: Το ρεκόρ του Ερνέστο Βαλβέρδε!

Μπαρτσελόνα – Βαλένθια: Το ρεκόρ του Ερνέστο Βαλβέρδε!

Εναρξη: 19:30, 02/02/2019

Γήπεδο: Camp Nou, Βαρκελώνη

Mε σπασμένα φρένα η Μπαρτσελόνα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και το ρεκόρ του Βαλβέρδε μεγαλώνει. Ανεβασμένη όμως και η Βαλένθια…

Υπερηχητικός Μέσι και Μπαρτσελόνα
Η Σεβίλλη είχε νικήσει 2-0 στο πρώτο ματς και τα πράγματα ήταν ζόρικα για την Μπαρτσελόνα, που δεν είχε ανατρέψει τέτοιο σκορ στο Κόπα ντελ Ρέι εδώ και 52 χρόνια. Φρόντισε λοιπόν να του δώσει να καταλάβει και να περάσει στα ημιτελικά με το εκπληκτικό 6-1. Ο Μέσι έβαλε το 33ο γκολ του στους Σεβιγιάνους και κλείδωσε ακόμα επική ανατροπή στην ιστορία του club.

Η αναμέτρηση του Σαββάτου βρίσκει δύο αντιπάλους που έκαναν το αγωνιστικό τους come back. Η Βαλένθια πηγαίνει στο Καμπ Νόου έχοντας βελτιώσει την εικόνα της. Οι Καταλανοί από την άλλη ξέρουν πως με νίκη θα πάνε στο +8 στην κορυφή, βάζοντας πίεση στην 2η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Στο ματς κυπέλλου, ο Κουτίνιο έβαλε δύο γκολ και έτσι απέκτησε νέα ώθηση ενώ η ομάδα μπήκε ξανά σε καλό δρόμο για την διεκδίκηση του νταμπλ. H Mπάρτσα με τη νίκη επί της Χιρόνα έφτασε τις οκτώ διαδοχικές νίκες στην Primera Division. To γεγονός αυτό αποτελεί πλέον νέο ρεκόρ συνεχόμενων νικών με τον Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο καθώς η Μπάρτσα με τον «Τσιγκούρι» το καλύτερο σερί νικών είχε σημειωθεί την περσινή σεζόν όταν από την πρώτη ως την έβδομη αγωνιστική και από τη 15η ως την 21η οι Μπλαουγκράνα είχαν καταφέρει να επικρατήσουν σε επτά σερί παιχνίδια.

Σκοράρει η Βαλένθια

Η Βαλένθια επίσης προέρχεται από come back στο Κύπελλο με ματς – θρίλερ με το 3-2 επί της Χετάφε από το χατ τρικ του Ροδρίγο. Ήταν ένα ματς με πολλά νεύρα και τρεις αποβολές. Η ομάδα του Μαρσελίνιο είναι σύνολο που σκοράρει. Δεν έχει βρει δίχτυα μόνο σε 1 από τα τελευταία 13 ματς. Σε 9 από αυτά τα παιχνίδια σκόραραν και οι δύο αντίπαλοι.

Ο Ροδρίγο Μορένο επίσης έχει ξανανιώσει αγωνιστικά με 16 γκολ στο πρωτάθλημα. Έχει βρει την φόρμα του με 5 γκολ στα τελευταία 4 ματς που έχει παίξει. Η Μπάρτσα δεν θα έχει τον τιμωρημένο Μπουσκέτς. Σε ποσοστό 64% στα εντός έδρας ματς της Μπάρτσα σε αυτό το διάστημα έχουν βρει δίχτυα και οι δύο αντίπαλοι.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Πριμέρα Ντιβισιόν με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X