Μπαρτσελόνα - Βαγιαδολίδ: Αήττητη στο Καμπ Νόου!

Μπαρτσελόνα – Βαγιαδολίδ: Αήττητη στο Καμπ Νόου!

Εναρξη: 22:15, 29/10/2019
Γήπεδο: Καμπ Νόου, Βαρκελώνη

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Βαγιαδολίδ στο Καμπ Νου και θέλει να παραμείνει στον δρόμο των επιτυχιών. Σύμμαχος η παράδοση για τους Καταλανούς. 

Να παραμείνει στις νίκες η Μπαρτσελόνα

Το clasico κόντρα στη Ρεάλ μεταφέρθηκε για τις 18 Δεκεμβρίου και οι Καταλανοί πήραν ανάσες. Την προηγούμενη εβδομάδα είχε επικρατήσει 2-1 στην Πράγα επί της Σλάβια χωρίς πάντως να πείσει με την εικόνα της. Η Μπαρτσελόνα μετρά έξι διαδοχικές νίκες σε Ισπανία και Ευρώπη, όμως δεν είναι ελκυστικό το θέαμα. Στο Καμπ Νου έχει πέντε νίκες σε ισάριθμα ματς. Κόντρα στη Βαγιαδολί σύμμαχος είναι η παράδοση, αφού η τελευταία ήττα στο «Καμπ Νόου» ήταν το 1997. Από τότε μετρά 9 νίκες και 3 ισοπαλίες! Εκτός πλάνων ο Ντεμπελέ, αλλά και ο Ουμτιτί. Επιστρέφουν σε σχέση με το τελευταίο ματς πρωταθλήματος οι Σέρχι Ρομπέρτο και Πικέ

Η πρώτη φετινή νίκη εντός είναι γεγονός, μιας και η Βαγιαδολίδ επικράτησε 2-0 της Εϊμπαρ. Με γκολ των Σέρζι Γκουαρδιόλα και Σαλίσου πήρε αυτό που ήθελε. Πέντε αγωνιστικές αήττητη έχοντας 2 νίκες, 3 ισοπαλίες. Παράλληλα, σε έξι εκτός έδρας αναμετρήσεις έχει δυο νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και ήττες. Ο Σέρχιο πάντως σκέφτεται το ματς που ακολουθεί με τη Μαγιόρκα και είναι πιθανό να προβεί σε αλλαγές.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Πριμέρα Ντιβισιόν με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X