Μπέτις - Ρεάλ Μ.: Πληγωμένη Βασίλισσα σε... κρίση!

Μπέτις – Ρεάλ Μ.: Πληγωμένη Βασίλισσα σε… κρίση!

Eναρξη: 21:45, 12/01/2019
Γήπεδο: Μπενίτο Βιγιαμαρίν, Σεβίλλη

Το 2019 μπήκε με το… αριστερό για τη Ρεάλ Μαδρίτης η οποία βρέθηκε στο -10 από την κορυφή! Πληγωμένη η Βασίλισσα στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν κόντρα στη Μπέτις. 

Δεν άρχισε καλά στο 2019 η Μπέτις
Με το αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της τη νέα χρονιά η Μπέτις, αφού έπεσε θύμα έκπληξης και ηττήθηκε με ανατροπή από την Ουέσκα (2-1). Πήρε προβάδισμα με πέναλτι του Τόνι Σανάμπρια, αλλά δέχθηκε δύο απανωτά γκολ στο τελευταίο τέταρτο. Την Πέμπτη το βράδυ υποδέχθηκε τη Σοσιεδάδ για το Κύπελλο και παρότι πίεσε, είχε φάσεις και σε γενικές γραμμές ήταν ανώτερη, «κόλλησε» σε ένα φτωχό 0-0. Ανακοινώθηκε ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός της Κλαμπ Αμέρικα, Ντιέγκο Λάινες, που κόστισε 15 εκατομμύρια, αλλά δεν θα μπει άμεσα στη διάθεση του Κίκε Σετιέν.

Ρεάλ σε κρίση!
Βρισκόμαστε μόλις δυο εβδομάδες στο νέο έτος, αλλά ο Σαντιάγκο Σολάρι φαίνεται πως περπατά σε… τεντωμένο σχοινί πάνω από το Σαντιάγο Μπερναμπέου. Το Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων μπορεί να του έδωσε παράταση, αλλά το ξεκίνημα στο 2019 στη La Liga είναι εφιαλτικό! Ισοπαλία με τη Βιγιαρεάλ που βρίσκεται κάτω από την επικίνδυνη ζώνη και ήττα σοκ εντός από τη Σοσιεδάδ! Μέσα σε δυο στροφές βρέθηκε στο -10 από την κορυφή!

Είναι αλήθεια ότι οι Μαδριλένοι αντέδρασαν με τη Λεγανές στο κύπελλο, αλλά εκτός από τη… μίνι λάμψη του Βινίσιους Ζούνιορ, δεν υπάρχει τίποτα τη δεδομένη στιγμή για να εμπνεύσει εμπιστοσύνη. Την Κυριακή, αντιμετωπίζει τη Μπέτις που βρίσκεται στο -4 και στην 6η θέση. Οι αναμετρήσεις με τους Σεβιγιάνους έχουν θέαμα, άλλωστε, πέρσι προσέφεραν πολλές συγκινήσεις. Στο Benito Villamarín η Ρεάλ διέλυε με 5-3 τους γηπεδούχους με σούπερ τον Ασένσιο, ωστόσο στο Μπερναμπέου η Μπέτις έκανε την έκπληξη επικρατώντας 1-0 με λυτρωτή τον Σανάμπρια στις καθυστερήσεις.

Φέτος πάντως ο Ασένσιο θα απουσιάζει, όπως και οι Μπέιλ, Κρόος, Βάσκες, ενώ ο Βινίσιους είναι αμφίβολος. Παρά τις σημαντικές απουσίες, ο Ισκο παραμένει εκτός πλάνων, αφού σε 16 ματς με τον Σολάρι μόλις σε δυο ήταν βασικός, λίγοτερα κι από Θεμπάγιος, Βαλβέρδε, Νάτσο, Οντριοθόλα.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Πριμέρα Ντιβισιόν με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X