Θέλτα – Αθλέτικ Μπιλμπάο: Με παράδοση στο «Μπαλαΐδος», χωρίς Ασπας οι γηπεδούχοι!

Θέλτα – Αθλέτικ Μπιλμπάο: Με παράδοση στο «Μπαλαΐδος», χωρίς Ασπας οι γηπεδούχοι!

Εναρξη: 22:00, 07/01/2019
Γήπεδο: Balaidos (29.000), Βίγκο

Σε μία έδρα που παραδοσιακά συλλέγει βαθμούς, η Αθλέτικ Μπιλμπάο θα προσπαθήσει να πάρει ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα το βράδυ (22:00) της Δευτέρας στο «Μπαλαΐδος» κόντρα στη Θέλτα, συνεχίζοντας την ανοδική πορεία της.

Την ώρα που οι Βάσκοι αποχαιρέτησαν το 2018 με τρία διαδοχικά θετικά αποτελέσματα (μία νίκη, δύο ισοπαλίες), έχοντας νέο προπονητή στον πάγκο, η Θέλτα ηττήθηκε στην τελευταία παράσταση του χρόνου από την Μπαρτσελόνα με 0-2, ενώ στο πρώτο ματς της χρονιάς θα παρουσιαστεί δίχως τον αρχισκόρερ, Ιάγο Ασπας.

Χωρίς Ασπας η Θέλτα!
Αποχαιρέτησε το 2018 με πρόβλημα στο γκολ, μένοντας στο 0-0 με τη Λεγκανές και γνωρίζοντας την ήττα 0-2 από την Μπαρτσελόνα. Στο άνοιγμα του 2019 κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, η Θέλτα θα παρουσιαστεί δίχως τον πρώτο της σκόρερ και ηγετικό φορ, Ιάγο Ασπας, ο οποίος σε 17 συμμετοχές έχει σημειώσει 10 γκολ!

Η έλευση του Μιγκέλ Καρντόσο στην τεχνική ηγεσία έχει φέρει άλλη αύρα στην ομάδα, βελτιώθηκε αγωνιστικά, ενώ προσπαθεί να εφαρμόσει ένα διαφορετικό στιλ παιχνιδιού. Πρώτο μέλημα η κατοχή μπάλας. «Δεν χρειάζεται να αλλάξουμε, ούτε το σύστημα ούτε τις αρχές του παιχνιδιού μας. Είναι μια σημαντική απώλεια, αλλά πρέπει να την αντιμετωπίσουμε με φυσικότητα, αν και προφανώς ο Ασπας είναι ο Ασπας, δεν υπάρχουν πολλοί με τα δικά του χαρακτηριστικά», ήταν τα λόγια του τεχνικού, Μιγέλ Καρντόσο.

Διαφορετική αύρα στο «Μπαλαΐδος» η Μπιλμπάο!
Το «Μπαλαΐδος» του Βίγκο αποτελεί τις λιγοστές έδρες στην Πριμέρα Ντιβισιόν που η Αθλέτικ Μπιλμπάο διατηρεί σπουδαία παράδοση τα τελευταία χρόνια. Στις 10 τελευταίες επισκέψεις της εκεί, έφυγε 5 φορές με το διπλό, ενώ σε τρία παιχνίδια πήρε το βαθμό της ισοπαλίας, γνωρίζοντας δύο φορές την ήττα.

Ψυχολογικά ανεβασμένη, μετά και την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, όπου παραμένει αήττητη με τον Γκαριτάνο στον πάγκο. Νίκη 1-0 επί της Χιρόνα, 0-0 στην έδρα της Αλαβές, 1-1 εντός έδρας κόντρα στη Βαγιαδολίδ, δεχόμενη το γκολ στο 93’. Με αυτά τα αποτελέσματα αποχαιρέτησε το 2018, πέντε βαθμοί που την έβγαλαν από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό. Στο αγωνιστικό σκέλος, εκτίουν την ποινή τους οι Αλβαρεθ (στόπερ) και Ραούλ Γκαρθία (μεσοεπιθετικός).

Επιπρόσθετα στατιστικά
Παράδοση

Θέλτα – Αθλέτικ Μπιλμπάο: 3-1 (La Liga 2017-18)
Θέλτα – Αθλέτικ Μπιλμπάο: 0-3 (La Liga 2016-17)
Θέλτα – Αθλέτικ Μπιλμπάο: 0-1 (La Liga 2015-16)
Θέλτα – Αθλέτικ Μπιλμπάο: 1-2 (La Liga 2014-15)
Θέλτα – Αθλέτικ Μπιλμπάο: 0-0 (La Liga 2013-14)

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη LaLiga με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X