Χετάφε - Ρεάλ Μαδρίτης: Το όνειρο του Τσάμπιονς Λιγκ συνεχίζεται!

Χετάφε – Ρεάλ Μαδρίτης: Το όνειρο του Τσάμπιονς Λιγκ συνεχίζεται!

Έναρξη: 22:30, 25/4/2019
Γήπεδο: Alfonso Perez (17.393)

Η Χετάφε βρίσκεται πολύ κοντά στην κατάκτηση της 4ης θέσης που οδηγεί στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Επόμενη αντίπαλός της η Ρεάλ Μαδρίτης στο μίνι ντέρμπι της πόλης.

Η Ρεάλ δεν “καίγεται” πλέον τόσο για τους βαθμούς, όμως θέλει να κόψει τη… φόρα της συμπολίτισσας, η οποία κυνηγάει όσο τίποτε άλλο ένα τεράστιο επίτευγμα.

Στο χέρι της Χετάφε η τετράδα

Με την ολοκλήρωση της 33ης αγωνιστικής οι Μαδριλένοι βρίσκονται μόνοι στην 4η θέση, στο +2 από Βαλένθια και Σεβίλλη. Μπορεί η τύχη να καθορίζεται από την Χετάφε, ωστόσο το πρόγραμμα που ακολουθεί (κυρίως το εκτός έδρας ματς με την Μπαρτσελόνα) είναι αρκετά δύσκολο.

Την περασμένη αγωνιστική επικράτησε με εμφατικό τρόπο μιας εκ των διεκδικητριών της προνομιούχου θέσης, της Σεβίλλης, με το ευρύ 3-0. Σε ένα πρώτο ημίχρονο για…γερά νεύρα, αφού η Χετάφε προηγήθηκε με δύο πέναλτι (στο 35′ και στο 45+4′) και τη Σεβίλλη να ολοκληρώνει το πρώτο μέρος με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Εσκουντέρο. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 53′.

Ωστόσο και εκείνη δεν γλίτωσε την κόκκινη κάρτα, έπειτα το σκληρό μαρκάρισμα του βασικού στόπερ Ντακουνάμ στο 74′. Φυσικά θα λείψει από τη σημερινή αναμέτρηση, όπως και ο αμυντικός Αντούνιες και ο φορ Ντιαγιέ.

Ο Μπενζεμά οδηγεί τη Ρεάλ
Παράσταση για έναν ρόλο στο “Μπερναμπέου” απέναντι στη Μπιλμπάο, με τον Καρίμ Μπενζεμά να έχει βρει τη χαμένη… αυτοπεποίθησή του με τον Ζιντάν στον πάγκο. Σημείωσε εντυπωσιακό χατ τρικ στο δεύτερο ημίχρονο, σκόραρε για 5ο διαδοχικό παιχνίδι, ενώ έχει συνολικά 10 τέρματα στα τελευταία 7 ματς.

Η ομάδα ξύπνησε κάπως…αργά, αφού πλέον δεν κυνηγάει κανέναν στόχο παρά μόνο τη μαθηματική εξασφάλιση της εισόδου στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Μετά την ήττα-αποκλεισμό από τον Άγιαξ μετρά 5 νίκες σε επτά παιχνίδια και σύνολο 16 γκολ ενεργητικό.

Ο Γάλλος τεχνικός δουλεύει ουσιαστικά για την επόμενη σεζόν, θέλοντας να κλείσει τη φετινή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εκτός παραμένουν οι τραυματιές Ράμος (στόπερ) και Κουρτουά (τερματοφύλακας).

Παράδοση
Χετάφε – Ρεάλ Μαδρίτης: 1-2 (Πριμέρα Ντιβισιόν 2017-18)
Χετάφε – Ρεάλ Μαδρίτης: 1-5 (Πριμέρα Ντιβισιόν 2015-16)
Χετάφε – Ρεάλ Μαδρίτης: 0-3 (Πριμέρα Ντιβισιόν 2014-15)
Χετάφε – Ρεάλ Μαδρίτης: 0-3 (Πριμέρα Ντιβισιόν 2013-14)
Χετάφε – Ρεάλ Μαδρίτης: 2-1 (Πριμέρα Ντιβισιόν 2012-13)

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Πριμέρα Ντιβισιόν με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X