Λεβάντε - Ατλέτικο Μαδρίτης: Με το βλέμμα στο μέλλον!

Λεβάντε – Ατλέτικο Μαδρίτης: Με το βλέμμα στο μέλλον!

Eναρξη: 19.30, 12/05/2019
Γήπεδο: Ciudad de Valencia, Βαλένθια

Η Λεβάντε έκλεισε τη σεζόν ιδανικά με την παραμονή, ενώ η Ατλέτικο επιθυμεί νίκη γοήτρου και στη συνέχεια να χτίσει την ομάδα για την επιστροφή στους τίτλους.

Ανατροπή παραμονής η Λεβάντε
Με την τεσσάρα στη Ράγιο Βαγιεκάνο έκανε το πρώτο βήμα παραμονής, ωστόσο στο «Montilivi» η Λεβάντε έβγαλε τεράστια ψυχικά αποθέματα, έκανε την ανατροπή και με το 2-1 επί της Χιρόνα εξασφάλισε την παρουσία της και στη LaLiga της επόμενης σεζόν. Ο Χοσέ Λουίς Μοράλες και ο Μπάρντι έδωσαν τη νίκη με 2-1 κι έκλεισαν ιδανικά τη χρονιά. Αήττητη στα πέντε τελευταία παιχνίδια εντός έδρας, έχοντας δυο σερί νίκες, πετυχαίνοντας οκτώ γκολ σε αυτό το διάστημα.

Με το βλέμμα στην επόμενη σεζόν η Ατλέτικο!
Η 2η θέση είχε εξασφαλιστεί, οπότε το ντέρμπι με τη Σεβίλλη πέρασε σε δεύτερη μοίρα! Οι Μαδριλένοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, έμειναν δεύτερο σερί παιχνίδι χωρίς τρίποντο και κόντρα στη Λεβάντε θέλουν να κλείσουν ιδανικά τη χρονιά. Ωστόσο, το βλέμμα είναι στραμμένο στην επόμενη χρονιά. Η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι έτοιμη να μεταμορφωθεί, οι αποχωρήσεις είναι αρκετές, αισθητές και η διοίκηση είναι αποφασισμένη να καλύψει τα κενά με τον ιδανικότερο τρόπο. Οι τέσσερις μέχρι στιγμής αποχωρήσεις (Ερνάντες, Γοδίν, Χουανφράν και Γκριζμάν), αλλά και οι πιθανές των Φιλίπε Λουίς και Ντιέγκο Κόστα, καθώς και όσων δεν υπολογίζονται (Κάλινιτς, Αρίας) πλέον φέρνουν τον «Cholo» Σιμεόνε μπροστά στο πιο κρίσιμο καλοκαίρι της καριέρας του στην Μαδρίτη. Πλέον, ο Αργεντινός τεχνικός καλείται να δημιουργήσει από τις βάσεις τη νέα ομάδα που θα διεκδικήσει ξανά τίτλους και θα διατηρήσει το στάτους της, αυτό που με τόσο κόπο χτίστηκε τα τελευταία χρόνια! Το φετινό καλοκαίρι θα είναι ιδιαίτερο για τους «ροχιμπλάνκος», για την δημιουργία μιας νέας ομάδας η οποία όμως δεν θα είναι αποκομμένη από το παρελθόν!

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Πριμέρα Ντιβισιόν με 200+ ειδικά!|21+

Σχολιάστε

X