Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα: Ποια θα πάρει κεφάλι στo Clasico;

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα: Ποια θα πάρει κεφάλι στo Clasico;

Eναρξη: 21.45, 02-03-2019
Γήπεδο: Σαντιάγκο Μπερναμπέου, Μαδρίτη

Το Clasico ήρθε στην απόλυτη ισορροπία με 95 νίκες για την κάθε μία και απόψε, το μεγάλο ερώτημα είναι ποιος θα πάρει κεφάλι στις επιτυχίες! Ρεάλ ή Μπαρτσελόνα;

Ψάχνει απαντήσεις η Ρεάλ
«Αντε, πάμε να μας βάλουν έξι», φώναζε εξοργισμένος στους συμπαίκτες του ο Σέρχιο Ράμος, ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει την εξέλιξη του ματς, τον εντός έδρας διασυρμό και την απώλεια του κυπέλλου. Εκείνη η ήττα δεν ήταν μία οποιαδήποτε ήττα, αλλά η 95η σε μεταξύ τους ντέρμπι. Αυτό σήμαινε ότι πλέον το Clasico ήρθε στην απόλυτη ισορροπία με 95 νίκες για την κάθε μία και 51 ισοπαλίες. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το Σάββατο βρίσκεται στα εσωτερικά της προβληματικής Ρεάλ. Στις 27 Φεβρουαρίου έμεινε εκτός Κυπέλλου, στις 2 Μαρτίου παίζει την τελευταία ελπίδα της στη La Liga, ενώ τρεις μέρες αργότερα υποδέχεται τον Αγιαξ στο Champions League. Ο νεαρός Βραζιλιάνος εξτρέμ Βινίσιους έφτιαχνε φάσεις, αλλά δεν μπορούσε να τις ολοκληρώσει, ο Μπενζεμά ποτέ δεν μπήκε στα παπούτσια του Κριστιάνο και το 0-3 προκάλεσε… σοκ στη Βασίλισσα. Ο Σαντιάγο Σολάρι φέρεται να είναι ήδη… εκτός Μπερναμπέου και σε κάθε αρνητικό αποτέλεσμα δέχεται έντονη κριτική.

Σε εξαιρετική κατάσταση η Μπαρτσελόνα
Παρά την κακή εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου, η Μπαρτσελόνα πέρασε με έναν ακόμα θρίαμβο από το «Μπερναμπέου» και προκρίθηκε για 40η φορά (και έκτη σερί) σε τελικό Κυπέλλου Ισπανίας. Δύο γκολ ο Λουίς Σουάρες (50’, 73’ πέν.) που πήρε τη σκυτάλη από τον Λιονέλ Μέσι και η Μπάρτσα πέτυχε το πέμπτο διπλό στη Μαδρίτη στις επτά τελευταίες επισκέψεις. Ηταν τόσο ουσιαστική που… σόκαρε τη Βασίλισσα. Μετράει 12 νίκες σε 24 εκεί αγώνες, αλλά την τελευταία 10ετία έχει γίνει το απόλυτο αφεντικό, έχοντας 10 νίκες. Μάλιστα, ορισμένες εξ αυτών ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακές, όπως το 2-6 του 2009, το 0-4 του 2015, το 2-3 με το γκολ του Μέσι στο τελευταίο λεπτό ή το 0-3 της περασμένης σεζόν. Χρειάστηκαν  87 χρόνια ώστε η Μπαρτσελόνα να ελπίζει ότι θα προσπεράσει σε νίκες τη Ρεάλ και κανείς δεν θα μπορούσε 16 χρόνια πριν να φανταστεί αυτή την εξέλιξη υπέρ των Μπλαουγκράνα.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη LaLiga με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X