Ισιώνει το Καράβι της Ρεάλ;

Ισιώνει το Καράβι της Ρεάλ;

Ο Xουλέν Λοπετέγι «πλήρωσε» το πολύ κακό ξεκίνημα της Ρεάλ Μαδρίτης και με τον Σαντιάγκο Σολάρι στον πάγκο της, η διοίκηση της ομάδας θεωρεί πως το καράβι θα επιστρέψει σε κάπως πιο ήρεμα νερά, τουλάχιστον μέχρι να έρθει ένας νέος προπονητής «όνομα», μια ισχυρή ποδοσφαιρική προσωπικότητα που θα μπορέσει να οδηγήσει την Ρεάλ ξανά στον δρόμο των επιτυχιών.

Φτάνει όμως αυτό; Δυστυχώς όχι. Μια απλή αλλαγή προπονητή δεν θα αποτελέσει το κατάλληλο φάρμακο αυτήν την φορά. Οποιοσδήποτε άνθρωπος καθίσει πλέον στον πάγκο της Ρεάλ, θα πρέπει λίγο πολύ να έρθει για να διαχειριστεί μια ήδη προβληματική και γερασμένη ομάδα και μια σεζόν που πριν καν πατήσουμε στα Χριστούγεννα φαντάζει χαμένη.

Μα δεν υπάρχει ο στόχος του τέταρτου σερί Champions League; Ασφαλώς. Μπορεί να πει όμως κάποιος με σοβαρότητα ότι ΑΥΤΗ η Ρεάλ μπορεί να τα καταφέρει κάτι τέτοιο; Δύσκολο. Το ρόστερ μετά την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο φαντάζει χωρίς πραγματικό «ηγέτη» και «match winner». Όσο και να φωνάζει ο Σέρχιο Ράμος, η αλήθεια είναι πως το κενό του Πορτογάλου σούπερ σταρ δεν καλύπτεται ούτε από φωνές περί ενότητας και ομαδικού πνεύματος, αλλά ούτε και από τους παίκτες που υπάρχουν αυτήν την στιγμή στην Μαδρίτη.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ δεν είναι φτιαγμένος για κάποιον solo πρώτο ρόλο, όντας ουσιαστικά ένας team player πολυτελείας, ο Καρίμ Μπενζεμά είναι ένας επιθετικός που φαντάζει όλο και λιγότερο ικανός να σηκώσει πια αυτήν την βαριά λευκή φανέλα, ενώ ποδοσφαιριστές, όπως ο Ίσκο και ο Ασένσιο, σίγουρα δεν έχουν το «φονικό ένστικτο» που χρειάζεται για να λύσουν την επιθετική δυστοκία των πρωταθλητών Ευρώπης.

Οι κουβέντες για την μεγάλη ελπίδα που ακούει στο όνομα Βινίσιους Τζούνιορ είναι εξωφρενικά «άγουρες» για την ώρα, οπότε αν η Ρεάλ δεν κάνει μια απίστευτη μεταγραφική «έφοδο» τον Γενάρη (και να πάρει ποιον άραγε;), η πιθανότητα η παρούσα σεζόν να έχει ήδη τελειώσει δεν φαντάζει και τόσο σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας.
Καλή τύχη στον Σαντιάγκο Σολάρι για την ώρα πάντως. Σίγουρα θα χρειαστεί μια ΠΟΛΥ γερή δόση.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη LaLiga με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X