Σεβίλλη - Μπαρτσελόνα: Στον αστερισμό του Λιονέλ Μέσι!

Σεβίλλη – Μπαρτσελόνα: Στον αστερισμό του Λιονέλ Μέσι!

Εναρξη: 23:00, 19/06/2020
Γήπεδο: Sanchez Pizjuan (42.700), Σεβίλλη

Επέστρεψε δυναμικά στο restart της LaLiga επικρατώντας 2-0 στο ντέρμπι της Μπέτις. Ωστόσο, έχασε μοναδική ευκαιρία κόντρα στη Λεβάντε, αφού αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εκτός έδρας. Προηγήθηκε, δεν κλείδωσε το τρίποντο και λίγο πριν το τέλος ήρθε η ισοφάριση.

«Θέλαμε τη νίκη, το αποτέλεσμα μας αφήνει μια πικρή γεύση, αλλά δεν υπάρχει χρόνος για να μείνουμε εκεί. Η Μπαρτσελόνα επέστρεψε δυνατά, είναι μεγάλη ομάδα κι έχει τον Λιονέλ Μέσι. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας» τόνισε ο Γιοελέν Λοπετέγι, ο οποίος είδε τον Νολίτο να αποχωρεί από τη Σεβίλλη και να επιστρέφει στη Θέλτα. Στο Σάντσες Πιθχουάν είναι αήττητη στα έξι τελευταία ματς, έχοντας τρεις νίκες. Στην 3η θέση, αλλά στο +4 από την 5η Χετάφε, ξέρει πως οι απώλειες μπορεί να της κοστίσουν.

Στο +2 από τη Ρεάλ η Μπαρτσελόνα
Στο restart της LaLiga η Μπαρτσελόνα ήταν εξαιρετική με τη Μαγιόρκα, επικρατώντας εύκολα 4-0. Ωστόσο, με τη Λεγανές εντός έδρας δεν έπεισε παρά το τρίποντο που πήρε. Ανούσια κατοχή της μπάλας, αργή κυκλοφορία, ελάχιστη κίνηση και απέναντι μια καλά στημένη ομάδα, η οποία έκανε ό, τι καλύτερο μπορούσε. Επικράτησε 2-0 είναι στο +2 από τη δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά η εμφάνισή της ήταν απογοητευτική και προβληματίζει, ενόψει του πολύ πιο απαιτητικού αγώνα με την Σεβίλλη. Ο Κίκε Σετιέν δεν θα έχει στη διάθεση του τόσο τον Φρένκι Ντε Γιονγκ, όσο και τον Σέρχι Ρομπέρτο, αμφότεροι οι οποίοι βρίσκονται στο ιατρικό δελτίο της ομάδας. Εκτός και ο Ουμτιτί, επιστρέφει όμως ο Αλμπα.

Ο Ολλανδός αποκόμισε χτύπημα στην κνήμη, ενώ ο Καταλανός ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση και έτσι οι Μπλαουγκράνα θα έχουν δύο σημαντικές απουσίες για το παιχνίδι στο «Σαντσέθ Πιθχουάν». Ο Κίκε Σετιέν έχει αρχίσει το rotation, το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι επίπονο, ενώ στις δυο πρώτες αγωνιστικές μόνο Τερ Στέγκεν, Μέσι δεν έχουν χάσει λεπτό. «Ξέρουμε τι μας περιμένει, ασφαλώς πρόκειται για ένα από τα πιο πολύπλοκα ματς του πρωταθλήματος. Η Σεβίλλη πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία και για να τη νικήσουμε θα πρέπει να παίξουμε σε πολύ υψηλό επίπεδο» τόνισε ο Κίκε Σετιέν. Με το γκολ κόντρα στη Λεγανές ο Μέσι έφτασε τα 699 στην καριέρα του. Θα πετύχει το 700ο κόντρα στους Σεβιλιάνους; Αλλωστε, η Σεβίλλη αποτελεί μία από τις αγαπημένες του αντιπάλους, καθώς εναντίον της έχει σκοράρει 37 φορές σε 38 αγώνες!

Σεβίλλη – Μπαρτσελόνα, Παράδοση και αριθμοί

Η Σεβίλλη έχασε επτά από τα οκτώ τελευταία παιχνίδια της εναντίον της Μπαρτσελόνα στη LaLiga, μετά το τρίποντο στο Σάντσες Πιθχουάν τον Μάρτιο του 2015.

Η μεγαλύτερη νίκη της Σεβίλλης στη LaLiga ήρθε τον Σεπτέμβριο του 1940, όταν επικράτησε 11-1 της Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα κάνει… δύσκολη τη ζωή των Σεβιλιάνων με 83 νίκες σε 151 ματς.

Η Μπαρτσελόνα έχει χάσει μόνο ένα από τα επτά τελευταία παιχνίδια της για τη LaLiga στην Ανδαλουσία (5 νίκες, μια ισοπαλία): 0-2 στη Γρανάδα τον Σεπτέμβριο του 2019.

Ο Aντουάν Γκριζμάν συμμετείχε σε οκτώ γκολ στις πέντε τελευταίες εμφανίσεις του εναντίον της Σεβίλλης στο πρωτάθλημα (έξι γκολ και δύο ασίστ). Είχε σημειώσει χατ τρικ στο «Sanchez Pizjuan» τον Φεβρουάριο του 2018, με τη φανέλα της Ατλέτικο.

Ο Kίκε Σετιέν έχασε τέσσερα από τα επτά παιχνίδια πρωταθλήματος εναντίον της Σεβίλλης στο πρωτάθλημα!

Σεβίλλη – Μπαρτσελόνα: 2-4 (Πριμέρα Ντιβισιόν 2018-19)
Σεβίλλη – Μπαρτσελόνα: 2-2 (Πριμέρα Ντιβισιόν 2017-18)
Σεβίλλη – Μπαρτσελόνα: 1-2 (Πριμέρα Ντιβισιόν 2016-17)
Σεβίλλη – Μπαρτσελόνα: 2-1 (Πριμέρα Ντιβισιόν 2015-16)
Σεβίλλη – Μπαρτσελόνα: 2-2 (Πριμέρα Ντιβισιόν 2014-15)
Σεβίλλη – Μπαρτσελόνα: 1-4 (Πριμέρα Ντιβισιόν 2013-14)

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Πριμέρα Ντιβισιόν με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X