Σεβίλλη- Μπέτις: H LaLiga επιστρέφει με Σεβιγιάνικο ντέρμπι!

Σεβίλλη- Μπέτις: H LaLiga επιστρέφει με Σεβιγιάνικο ντέρμπι!

Εναρξη: 23:00, 11/06/2020
Γήπεδο: Σάντσεθ Πιθχουάν (Κεκλεισμένων των θυρών)

H ισπανική Λίγκα ακολουθεί τα χνάρια των Bundesliga, Premier League και Serie A από το Top-5 που κατά σειρά επέστρεψαν στις προπονήσεις. Βέβαια, μετά τους Γερμανούς, θα γίνει το δεύτερο top πρωτάθλημα που θα βρεθεί στη σέντρα. Αρχή θα γίνει με το σεβιγιάνικο ντέρμπι, όπου το βράδυ της Πέμπτης (11/6) η Σεβίλλη θα υποδεχθεί τη Μπέτις! Η αρχική εκτίμηση είναι ότι οι 11 αγωνιστικές (110 αγώνες) για να ολοκληρωθούν θα διεξαχθούν στο ημερολογιακό όριο των 39 ημερών. Η μπάλα θα αρχίσει να κυλάει ξανά στις 11 Ιουνίου και καθημερινά θα έχουμε ποδόσφαιρο, έως και τις 12 Ιουλίου, όταν θα πέσει η αυλαία της 36ης αγωνιστικής.

Θα απομένουν οι δύο τελευταίες, οι οποίες όμως παραδοσιακά τα παιχνίδια με βαθμολογική σημασία διεξάγονται ίδια ώρα και μέρα, κάτι που θα γίνει την Τετάρτη 15 και την Κυριακή 19 Ιουλίου, όταν και θα ολοκληρωθεί η φετινή La Liga.

Η διακοπή βρήκε τη Σεβίλλη στην 3η θέση της βαθμολογίας, θέση που αποτελεί και τον τελικό της στόχο. Μπανέγα, Ντε Γιονγκ, Βάθκεθ και Οκάμπος έσπασαν τη καραντίνα και τιμωρήθηκαν, ωστόσο επέστρεψαν στις προπονήσεις και είναι… σχεδόν έτοιμοι για την πρεμιέρα. Αμφίβολος ο τελευταίος, δεν είναι πανέτοιμος για την πρεμιέρα. Τα βλέμματα και στον Μπανέγα, ο οποίος θα αποχωρήσει μετά το τέλος της σεζόν για τη Σαουδική Αραβία και την Αλ Σαμπάμπ. Σστα έξι πιο πρόσφατα στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» η Σεβίλλη νίκησε μόλις δυο φορές. Ο Λοπετέγι αναμένεται και τη νέα χρονιά, παρά τη… μουρμούρα των φιλάθλων για καλύτερο ποδόσφαιρο και οι Σεβιγιάνοι δεν θέλουν να χάσουν την 3η θέση. Σύμμαχος η παράδοση, αφού στα δέκα τελευταία στο «Πιθχουάν» μετρά επτά νίκες και τρεις ήττες.

Πριν το ξεκίνημα της νέας σεζόν, ήταν στα φαβορί να τερματίσει στην πρώτη εξάδα. Εξαιρετικό υλικό, χωρίς οικονομικά προβλήματα και με φιλάθλους έτοιμους να τη στηρίξουν. Ωστόσο, παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και για πολλές αγωνιστικές… φλέρταρε με τον υποβιβασμό. Η εικόνα βελτιώθηκε πριν την έλευση του νέου χρόνου, ο Ρούμπι έμεινε, αλλά δεν μπόρεσε να τη βοηθήσει να κάνει την υπέρβαση. Στόχος να τελειώσει η σεζόν με καλό ποδόσφαιρο και βελτιωμένη θέση στη βαθμολογία, αν και ο κόουτς, Ρούμπι δεν θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν. Κακή μακριά από τη Σεβίλλη, αφού σε 13 εκτός έδρας αναμετρήσεις έχει μόλις μια νίκη, στις 30 Νοεμβρίου επί της Μαγιόρκα, αλλά και έξι ισοπαλίες. Ομάδα με πολλά σκαμπανεβάσματα, ενώ στο τελευταίο παιχνίδι πριν τη διακοπή νίκησε 2-1 τη Ρεάλ παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Πριμέρα Ντιβισιόν με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X