Βαλένθια: Με τον Θελάδες... εκτοξεύθηκε!

Βαλένθια: Με τον Θελάδες… εκτοξεύθηκε!

H Βαλένθια δεν… βυθίστηκε με την αποχώρηση του Μαρθελίνο, αντίθετα κάνει μια τρελή κούρσα στον δρόμο της αποθέωσης με οδηγό τον Αλμπερτ Θελάδες. 

H παράδοση έσπασε και η Βαλένθια έπειτα από 13 χρόνια νίκησε τη Μπαρτσελόνα για τη LaLiga! Ο Αλμπερτ Θελάδες ολοκληρώνει τον πρώτο του γύρο ως κόουτς της Βαλένθια, έχοντας 18 ματς στη LaLiga, 6 στο Champions League και ένα σε Copa, αλλά και Super Copa! O κόουτς από την Ανδόρα επιβεβαιώνει πως δεν είναι από αυτούς που λυγίζουν…

Είναι αλήθεια πως υπήρξαν άσχημες στιγμές (ήττα από τη Μαγιόρκα, αλλά και από τη Ρεάλ στο SuperCopa), όμως η Βαλένθια ξέρει καλά να αντιμετωπίζει τα σοβαρά ματς. Ενα εξαιρετικό πρόσωπο, το οποίο της δίνει το δικαίωμα να ελπίζει σε μεγάλες επιτυχίες. Αξιοπιστία σε έναν τεχνικό που ήρθε με καχυποψία και ήδη έχει κερδίσει τον σεβασμό των Βαλενθιάνων και των αντιπάλων του. Το τελευταίο δείγμα, αυτό απέναντι στη Μπαρτσελόνα ήταν άψογο! Το σύνολο του Θελάδες άφησε στην άκρη τη συντριβή από τη Μαγιόρκα, ήταν ουσιαστικό, ύψωσε αδιαπέραστο φράγμα στην άμυνα του και με σπίθες στην κόντρα, εξέθεσε τους Μπλαουγκράνα, που δεδομένα βρίσκονται σε μεταβατικό στάδιο εντός της σεζόν. Τι και αν αγωνιζόταν χωρίς τον Ροδρίγο και τον Παρέχο, είχε τα πάντα για να υπερκεράσει το εμπόδιο της Μπάρτσα!

Μια ομάδα μέσα στον ενθουσιασμό, ζωντανή σε όλους τους στόχους της και πλέον αυτή η πορεία έχει την υπογραφή του Θελάδες. Η εκστρατρεία για την απογείωση άρχισε στο Στάμφορντ Μπριτζ και η θολή και απότομη αποχώρηση του Μαρθελίνο σύντομα ξεχάστηκε. Η Βαλένθια παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ισπανία και πλέον η ομάδα μπήκε στο γκρουπ των ομάδων που θα παλέψουν για την έξοδο στο Champions League. Στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση έμεινε αήττητη κόντρα στην Τσέλσι, ενώ όταν χρειάστηκε κέρδισε στο Cruyff Arena και βρέθηκε στις 16 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης!

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Πριμέρα Ντιβισιόν με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X