LaLiga: Θα είναι η χρονιά του Μπαπέ; (Poll)

LaLiga: Θα είναι η χρονιά του Μπαπέ; (Poll)

Πρωτάθλημα για… τρεις στη LaLiga, με την κάτοχο του τίτλου Ρεάλ Μαδρίτης να μπαίνει δυνατά με την έλευση του Μπαπέ και Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο Μαδρίτης να ακολουθούν. Οι Καταλανοί… βουτηγμένοι στα οικονομικά προβλήματα θα επιδιώξουν να εκμεταλλευθούν το ταλέντο, ενώ η ομάδα του Σιμεόνε έσπασε τα ταμεία της για να μπει ξανά στη μάχη του τίτλου. Εκπλήξεις; Δύσκολο. Η Τζιρόνα έχασε μεγάλα αστέρια, η συμμετοχή στο Champions League είναι ένα επιπλέον βάρος και απομένει να δούμε αν μπορεί να τα καταφέρει το ίδιο καλά σε δυο διοργανώσεις. Η Αθλέτικ πιστή φιλοσοφία της, κράτησε τα αστέρια της, αλλά δεν ενισχύθηκε. Το φετινό πρωτάθλημα θα είναι παράσταση για… λίγους, αφού μόνο οι τρεις μεγάλοι κατάφεραν να… ταράξουν το καλοκαιρινό μεταγραφικό καλοκαίρι.

Build A Bet* στη LaLiga!

Τίποτα δεν μπορούσε να σταματήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης την περασμένη σεζόν, αφού  κατέκτησε τη LaLiga, πριν μπει στην τελική κούρσα για το 15ο ευρωπαϊκό της στέμμα. Ο πήχης παραμένει πολύ ψηλά και η πρωταθλήτρια Ευρώπης μπαίνει στη νέα σεζόν ως το μεγάλο φαβορί. Το σήριαλ της μεταγραφής του Κιλιάν Μπαπέ επιτέλους ολοκληρώθηκε και ο Γάλλος είναι τελικά παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο ίδιος θέλει να κατακτήσει τα πάντα, έγινε η πιο ακριβή, ελεύθερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου και απομένει να δούμε αν μπορεί να αντέξει αυτή την πίεση. Το… νέο παιδί-θαύμα της Βραζιλίας, ο Εντρικ, βρίσκεται στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», δίνοντας στον Κάρλο Αντσελότι πολλές δυνατότητες στην επίθεση. Η πιο αξιοσημείωτη αποχώρηση όμως είναι αυτή του Τόνι Κρόος, ο οποίος κρέμασε τα παπούτσια του. Ποιος θα μπει σε αυτά; Οι Μαδριλένοι θέλουν να κάνουν back-to-back στους τίτλους της LaLiga για πρώτη φορά μετά από 17 χρόνια.

bwin – Πρώιμη Πληρωμή*: Στα δύο γκολ διαφορά, πας ταμείο!

Μετά την προπέρσινη κατάκτηση του τίτλου η Μπαρτσελόνα μετατράπηκε και πάλι σε σαπουνόπερα την περασμένη σεζόν. Ένας συνδυασμός μη πειστικών εμφανίσεων και η φαρσοκωμωδία της αβεβαιότητας σχετικά με το μέλλον του Τσάβι αποτέλεσαν το σκηνικό για μια πορεία χωρίς τρόπαια, η οποία διεξήχθη μπροστά στο… αφιλόξενο «Μονζουίκ». Τη σεζόν 2024/25 κάτι δείχνει πως αλλάζει, ο Χάνσι Φλικ ανέλαβε, με την Μπάρτσα να ελπίζει ότι θα επιστρέψει στο «Καμπ Νόου» μέχρι το τέλος του ημερολογιακού έτους. Η οικονομική κατάσταση πάντως δε βελτιώθηκε, αν και ο σύλλογος απέκτησε από τη Λειψία τον Ντάνι Όλμο, αλλά και τον Πάου Βίκτορ από την Τζιρόνα. Με πολλούς βασικούς παίκτες να μην έχουν ξεκινήσει ακόμα κανονικά την προετοιμασία, είναι δύσκολο να προβλέψεις τα πλάνα του Φλικ. Ο Γκάβι δεν αναμένεται να επιστρέψει τουλάχιστον μέχρι τον Νοέμβριο, ενώ απομένει να δούμε αν ο Γιαμάλ καταφέρει άμεσα να πάρει τον τίτλο του ηγέτη.

Ενισχυμένες Αποδόσεις κάθε μέρα!

Ηταν μια απογοητευτική σεζόν η περσινή για την Ατλέτικο Μαδρίτης, αφού για πρώτη φορά στην εποχή Σιμεόνε έμεινε εκτός τριάδας. Η απάντηση; Φρόντισε να κάνει το δικό της μεταγραφικό χαμό σε ένα σχετικό ήρεμο καλοκαίρι. Οι Μαδριλένοι συμφώνησαν σε deal αξίας 95 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του Αργεντινού επιθετικού, Xούλιαν Άλβαρες από τη Μάντσεστερ Σίτι, πήραν τον νικητή του Euro 2024, Ρόμπιν Λε Νορμάντ έναντι 34,5 εκατομμύρια ευρώ. Παράλληλα, ο Νορβηγός σέντερ φορ Αλεξάντερ Σόρλοθ  έκλεισε με 32 εκατομμύρια ευρώ και σκοπεύει από δεύτερος σκόρερ της περσινής σεζον στη La Liga με 23 γκολ να κατακτήσει την κορυφή. Το κερασάκι στην τούρτα θα είναι η μεταγραφή του Κόνορ Γκάλαχερ, με την Τσέλσι να έχει ανάψει το πράσινο φως, κάτι που θα φέρει στα ταμεία της 40 εκατ. ευρώ. Το τολμηρό καλοκαίρι της Ατλέτικο της δίνει και ώθηση για τη νέα σεζόν, αλλά πόσο εφικτό είναι να έχει κλείσει η ψαλίδα με τη Ρεάλ Μαδρίτης;

Build A Bet*: Συνδυάζεις πολλές αγορές σε ένα στοίχημα από τον ίδιο αγώνα!

Η Τζιρόνα είναι σε μεγάλο βαθμό… θύμα της δικής της τεράστιας επιτυχίας και τη νέα σεζόν θα στερηθεί πέντε από τους πιο σημαντικούς παίκτες της. Ο Γκαρσία και ο Ντόβμπικ, έχουν πωληθεί, ενώ οι Σάβιο, Γκαρσιά και Κόουτο δεν επέστρεψαν από τους δανεισμούς. Πέρσι, έκανε τη διαφορά και τερμάτισε στην 3η θέση, φέτος όμως οι πολλές αλλαγές, αλλά και το Champions League κάνουν το έργο της ακόμα πιο δύσκολο. Ρουίθ, Κρέιτσι, Φαν ντε Μπέεκ, Ρομέου με την έλευσή τους θέλουν να κρατήσουν ψηλά την Τζιρόνα.

Κάθε γκολ παίζει σε Live Streaming* στη Laliga!

Η Αθλέτικ μπαίνει στον τρίτο χρόνο της θητείας του Ερνέστο Βαλβέρδε στο τιμόνι της, έχοντας να περιμένει τη συμμετοχή της στη League Phase του Europa League. Πέρσι, μπήκε τέλος στην αναμονή 40 ετών για την κατάκτηση ενός τροπαίου, μιας και πήρε το Copa del Rey. H έδρα της δίνει ώθηση, ενώ η διοίκηση φρόντισε να κρατήσει τους παίκτες που έκαναν τη διαφορά την περσινή σεζόν.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχολιάστε

X