Λεβάντε – Μπαρτσελόνα: Ξεκουράζει παίκτες ο Βαλβέρδε

Λεβάντε – Μπαρτσελόνα: Ξεκουράζει παίκτες ο Βαλβέρδε

Εναρξη: 22:30, 10/01/2019
Γήπεδο: Estadi Ciutat de València (26.354), Βαλένθια

Με μπόλικες απουσίες ταξίδεψε η Μπαρτσελόνα στη Βαλένθια για να αντιμετωπίσει τη Λεβάντε στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ισπανίας. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, γνωρίζοντας το απαιτητικό πρόγραμμα που ακολουθεί και ότι υπάρχει ρεβάνς στο «Καμπ Νόου» θέλησε να ξεκουράσει κομβικούς παίκτες το βράδυ της Πέμπτης (22:30).

Η Μπαρτσελόνα μπήκε στο 2019 με νίκη, όπου επικράτησε 2-1 της Χετάφε εκτός έδρας, ενώ ακολουθεί η Εϊμπαρ την Κυριακή (13/01). Στον αντίποδα, οι γηπεδούχοι την Παρασκευή έμειναν στο ισόπαλο 2-2 εντός έδρας με τη Χιρόνα, ισοφαρίζοντας στο φινάλε, ενώ η Ατλέτικο Μαδρίτης την Κυριακή (13/01) και η Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νόου» για τη ρεβάνς του Κυπέλλου την άλλη εβδομάδα, ακολουθούν στο πρόγραμμα της Λεβάντε. Στο πρωτάθλημα, στην ίδια έδρα, η Μπαρτσελόνα έκανε επίδειξη… δύναμης φεύγοντας με το εντυπωσιακό 5-0!

Χωρίς Μέσι και πολλούς βασικούς η Μπαρτσελόνα!
Το πρόγραμμα που ακολουθεί για την Μπαρτσελόνα δεν είναι δύσκολο, αλλά κρύβει παγίδες, καθώς μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου που αντιμετωπίζει –ίσως- την πιο δύσκολη ομάδα (τη Βαλένθια στο «Καμπ Νόου») μεσολαβούν αρχής γενομένης από σήμερα Πέμπτη (10/01), Λεβάντε (Κύπελλο), Εϊμπαρ, Λεβάντε (Κύπελλο), Λεγκανές και Χιρόνα. Απαιτητικά παιχνίδια που θέλει τουλάχιστον σε αυτά του πρωταθλήματος το απόλυτο νικών και να μην πέσει θύμα… έκπληξης!

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε άφησε πολλούς βασικούς και τον ηγέτη της ομάδας, Λιονέλ Μέσι, στη Βαρκελώνη, θέλοντας να δώσει ανάσες στους παίκτες του. Με τα νοκ-άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ να έρχονται τον Φεβρουάριο, ο Ισπανός τεχνικός καλείται να διαχειριστεί τη φρεσκάδα των παικτών από νωρίς για να μην γίνουν τα περσινά λάθη.

Ζητάει ένα μεγάλο αποτέλεσμα η Λεβάντε
Σε διάστημα έξι ημερών, η Λεβάντε παίζει τρία παιχνίδια υψηλής έντασης, τα διπλά με την Μπαρτσελόνα στο Κύπελλο, αλλά και αυτό με την Ατλέτικο Μαδρίτης εκτός έδρας για το πρωτάθλημα. Ο Πάκο Λόπεθ δεν θα ανοίξει ιδιαίτερα το ροτέισον, μοιράζοντας σε αυτά τα παιχνίδια το χρόνο στους παίκτες του, ώστε να μην παρατηρηθούν σημάδια κόπωσης.

Εννοείται, πως στο καλεντάρι τα συγκεκριμένα παιχνίδια δεν είναι στα… τσεκαρισμένα για να κερδίσει κάτι, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα τα αφήσει στην… τύχη τους! Παρότι έχει πανηγυρίσει μόλις μία νίκη στα τελευταία οκτώ ματς πρωταθλήματος (1-4-3), όπου στο πιο πρόσφατο έμεινε στο 2-2 με τη Χιρόνα εντός έδρας, συνεχίζει να κρατάει αποστάσεις ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη.

Επιπρόσθετα στατιστικά
Παράδοση

Λεβάντε – Μπαρτσελόνα: 0-5 (La Liga 2018-19)
Λεβάντε – Μπαρτσελόνα: 5-4 (La Liga 2017-18)
Λεβάντε – Μπαρτσελόνα: 0-2 (La Liga 2015-16)
Λεβάντε – Μπαρτσελόνα: 0-5 (La Liga 2014-15)
Λεβάντε – Μπαρτσελόνα: 1-1 (La Liga 2013-14)

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X