Πρόγραμμα Superleague: Παύση... τέλος, επιστροφή στη δράση!

Πρόγραμμα Superleague: Παύση… τέλος, επιστροφή στη δράση!

Η Super League ξανά στη σέντρα! Η παύση κράτησε περίπου ένα μήνα και ο β’ γύρος προμηνύεται συγκλονιστικός σε κορυφή, πεντάδα και ουρά!

Μετά από… παύση σχεδόν ένος μήνα και δίχως να έχει ολοκληρωθεί ο α’ γύρος, καθώς υπολείπεται η 15η αγωνιστική η Super League ξεκινά με την 1η αγωνιστική του β’ γύρου, την 16η στροφή. Στη σκιά της αποχώρησης του πρώτου σκόρερ της περσινής Super League του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ φιλοξενείται στην Τρίπολη από τον Αστέρα. Οι «ασπρόμαυροι» χάνουν τα εννέα φετινά γκολ του Σέρβου, ωστόσο θέλουν να αποδείξουν πως είναι δεμένη ομάδα και χωρίς τον «Πρίγιο». Η διαφορά από τον Ολυμπιακό είναι στο +8, αλλά η Τρίπολη κρύβει… παγίδες, μεγάλες παγίδες. Αλλωστε, στις δέκα τελευταίες επισκέψεις του ο ΠΑΟΚ μετρά οκτώ ήττες και μόλις δυο νίκες.  Το πρώτο δείγμα της νέας χρονιάς για τον Δικέφαλο δεν ήταν θετικό, αφού ηττήθηκε στην Πάτρα από την Παναχαϊκή στο πρώτο ραντεβού για το Κύπελλο. Παγωμένος ήταν και ο Ολυμπιακός στα Πηγάδια με την Ξάνθη που έμειναν στο μηδέν! Οι Πειραιώτες φιλοξενούνται από τον Λεβαδειακό, με τους Βοιωτούς να μην έχουν νίκη από το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου.

Η παράδοση της τελευταίας πενταετίας είναι… ερυθρόλευκη, με τέσσερις νίκες, αν και τα δυο πιο πρόσφατα ραντεβού στη Λιβαδειά έληξαν ισόπαλα. Ο Ατρόμητος μπήκε φουριόζος στο 2019 με νίκη στο Κύπελλο και θέλει να παραμείνει σε τροχιά νικών υποδεχόμενος τον Παναιτωλικό. Η ΑΕΚ ταξιδεύει στα Γιάννενα, ευελπιστώντας σε νέο ξεκίνημα. Βέβαια, στις τρεις τελευταίες εξόδους δεν μπόρεσε να πάρει το τρίποντο. Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στη Λαμία για το κύπελλο στο πρώτο ραντεβού της νέας χρονιάς, ωστόσο στη Super League θέλει να συνεχίσει τον εξαιρετικό α’ γύρο και την Κυριακή στο ΟΑΚΑ φιλοξενεί την Ξάνθη.  Η μάχη στην ουρά έχει φουντώσει, με τη διαφορά που χωρίζει τις ομάδες από την επικίνδυνη ζώνη να είναι της μιας… ανάσας!

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
12/01/19
ΑΕΛ – Απόλλων Σμύρνης
Ατρόμητος – Παναιτωλικός
ΟΦΗ – Πανιώνιος

13/01/19
Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ
Λεβαδειακός – Ολυμπιακός
Παναθηναϊκός – Ξάνθη

14/01/19
Άρης – Λαμία
ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ.

Μετά και την απόφαση της Λίγκας να πραγματοποιηθεί η 15η αγωνιστική στις 30/31 Ιανουαρίου θα έχουμε εκείνη την εβδομάδα τρεις αγώνες. Πιο συγκεκριμένα από τις 26 Ιανουαρίου έως και τις 3 Φλεβάρη θα δούμε 24 παιχνίδια Super League στα οποία μεταξύ άλλων υπάρχει και το ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Superleague με 100+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X