Australian Open: Grand slam με σούπερ μονομαχίες!

Australian Open: Grand slam με σούπερ μονομαχίες!

Το πρώτο grand slam της νέας σεζόν, το Australian Open έχει πολλές συναρπαστικές ιστορίες και ρεκόρ για την διοργάνωση της Μελβούρνης.

Σοκ αποχώρησης με Μάρεϊ
Ο Άντι Μάρεϊ των 2 χρυσών Ολυμπιακών μεταλλίων, των 3 Grand Slams και των 14 ΑΤP Masters ανακοίνωσε πως σταματάει το τένις! Ο Σκοτσέζος πρώην Νο.1 της κατάταξης με τα 2 χρυσά μετάλλια στους Ολυμπιακούς, τα 3 Grand Slams και τα 14 ΑΤP Masters ανέφερε με δάκρυα στα μάτια πως οι πόνοι στο ισχίο δεν του επιτρέπουν να απολαύσει το άθλημα.

«Το φετινό Αυστραλιανό Όπεν κατά πάσα πιθανότητα είναι το τελευταίο μου. Δεν αισθάνομαι καλά. Παλεύω με τους δαίμονες μου, με τον πόνο, δεν ξέρω αν μπορώ να παίζω με τόσο πόνο για τους επόμενους τέσσερις-πέντε μήνες» τόνισε, συγκλονίζοντας φίλους και συναθλητές!

Η Σερένα ξανά στο προσκήνιο
Η Σερένα Γουίλιαμς είναι το φαβορί για έναν ακόμα τελικό στο Γουίμπλετον αλλά και για να κερδίσει έναν ακόμα τίτλο στο αυστραλιανό Όπεν. Θα είναι το πρώτο της ανταγωνιστικό ματς μετά τον τελικό του Όπεν των ΗΠΑ και το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να αντιμετωπίσει και να διαχειριστεί σωστά αυτό που έγινε στη Νέα Υόρκη παρά να… κρύβεται. Η 37χρονη είναι μες στα φαβορί και ικανή να ισοφαρίσει το ρεκόρ της Μάργκαρετ Κουρτ. Ένα ρεκόρ όλων των εποχών με 24 ατομικούς τίτλους Grand Slam στο τέταρτό της μεγάλο τουρνουά. Η κατάστασή της πριν τον αγώνα με τη Ναόμι Οσάκα δείχνει πως είναι ικανή να τα καταφέρει.

Μπορεί να σταματήσει κάποιος τον Τζόκοβιτς
Τελευταία φορά που είχε κερδίσει ο Τζόκοβιτς στην Αυστραλία ήταν το 2016. Ότι και να γίνει είναι φανερό πως Τζόκοβιτς που έχασε σε σερί σετ από τον Τσουνγκ Χιγιεόν στην Μελβούρνη 12 μήνες πριν γυρίζει τελείως διαφορετικός στο πιο πετυχημένο Grand Slam. Έχοντας επανέλθει στο Νο1 και με βάση τις εμφανίσεις του ο Σέρβος είναι ξανά στα καλύτερά του. Ο Σέρβος θα διεκδικήσει τον τρίτο σερί τίτλο Slam και δείχνει πιο… διψασμένος από ποτέ για νέα ρεκόρ. Έχει υποστεί ορισμένες ήττες που ήταν ανέλπιστες αλλά δεν έχει χάσει σε Slam ποτέ από τον περασμένο Ιούνιο και μετά.

Το… άστρο του Φέντερερ σβήνει;
Είναι ικανός ο Φέντερερ να διεκδικήσει τον τρίτο τίτλο στην σειρά σε αυστραλιανό Όπεν; Την ώρα που ο Τζόκοβιτς θέλει τα δικά του ρεκόρ ο Φέντερερ επανήλθε στους νικητές του Grand Slam και πάει στην Μελβούρνη για τον τρίτο διαδοχικό του τίτλο. Όμως ενώ το 2018 ξεκίνησε όπως το 2017 το υπόλοιπο της σεζόν ήταν λιγότερο πετυχημένο για τον 37χρονο Ελβετό. Ακόμα και ο Φέντερερ δεν μπορεί να μείνει… νέος για πάντα.

Η νέα γενιά έρχεται και θα προσπαθήσει ξανά
Η Ναόμι Οσάκα πήρε το US Open του 2018 απέναντι στην Σερένα Γουίλιαμς και το άθλημα βρήκε στο πρόσωπό της τη νέα σούπερ σταρ. Η 20χρονη Αρίνα Σαμπαλένκα είναι ένα ακόμα αστέρι και το μεγάλο ερωτηματικό του 2019 είναι εάν οι άνδρες της ίδιας ηλικίας με τα κορίτσια αυτά μπορούν να κάνουν αίσθηση φέτος.

Με τις νίκες του με Φέντερερ και Τζόκοβιτς για να κερδίσει τους τελικούς του ATP ο Αλεξάντερ Ζβέρερ έκανε εντύπωση και μάλιστα μεγάλη. Υπάρχουν και τα ταλέντα των Κάρεν Κχατσάνοβ, Στέφανου Τσιτσιπά, Μπόρνα Τσόριτς, Ντένις Σαποβάλοβ και Άλεξ Ντε Μινόρ. Έχουν το ταλέντο, μπορούν άραγε να αρπάξουν την ευκαιρία;

Νόμιμο στοίχημα τένις με ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X