Ντιζόν- Λανς: Το εισιτήριο για τη Ligue 1 περνά από το Gaston-Gérard!

Ντιζόν- Λανς: Το εισιτήριο για τη Ligue 1 περνά από το Gaston-Gérard!

Εναρξη: 22:00, 02/06/2019
Γήπεδο: Gaston-Gérard, Ντιζόν

Ισόπαλος 1-1 έληξε ο πρώτος τελικός ανόδου/παραμονής στη Ligue 1 ανάμεσα στη Λανς και τη Ντιζόν, με το εισιτήριο για το Σαμπιονά να κρίνεται στο «Gaston-Gérard».

Τελικός παραμονής στο Σαμπιονά για Ντιζόν

H μεγάλη εντός έδρας νίκη 2-1 επί της Τουλούζ στην τελευταία στροφή της κανονικής διάρκειας στο Σαμπιονά και η ομάδα του Κομπουαρέ έχει τη μεγάλη ευκαιρία να σώσει τη χρονιά στα μπαράζ! Δεν έπεισε καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, ωστόσο την Πέμπτη παρουσιάστηκε ώριμη και κόντρα στη Λανς έκανε το πρώτο βήμα για την παραμονή της στη Ligue 1. Η Ντιζόν απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τους Λανσουά, ανεβάζοντας απόδοση στο β’ ημίχρονο. Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε με το τέρμα του Τσανγκ – Ουν στο 81ο λεπτό της αναμέτρησης να βρεθεί πιο κοντά στο στόχο της. Ηταν μόλις το δεύτερο θετικό αποτέλεσμα που πήρε στις εννέα πιο πρόσφατες εξόδους από το «Gaston-Gérard». Αήττητη στο γήπεδό της στα τέσσερα πιο πρόσφατα, μετρά τρεις νίκες σε αυτό το διάστημα. Μάλιστα, σε αυτό το διάστημα βρήκε δίχτυα μόλις σε δυο ματς. Επιστρέφουν ο μπακ Σαφίκ και ο στόπερ Αγουέρδ, παραμένει εκτός ο μέσος Αμπέιντ.

Ολα για την επιστροφή στη Ligue 1 η Λανς
Η Λανς μπήκε στην πεντάδα στην ισοβαθμία, κάνοντας τρεις νίκες στα τελευταία τρία ματς. Ωστόσο, στον πρώτο τελικό με τη Ντιζόν εντός έδρας δεν κατάφερε να κάνει το μεγάλο βήμα για την επιστροφή της στη Ligue 1, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1. Ηταν καλύτερη, μπήκε πιο δυνατά στο ματς και κατόρθωσε να πάρει προηγηθεί. Ωστόσο, στην επανάληψη έχασε τον ρυθμό της και λύγισε. Αλλωστε, είχαν προηγηθεί δυο ματς των πλέι οφ που κρίθηκαν στα πέναλτι και την παράταση. Αήττητη στα έξι τελευταία παιχνίδια της σεζόν, έχει ένα εξαιρετικό ρόστερ κι ελπίζει στην επιστροφή της στη Ligue 1 έπειτα το 2015!

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Όλες οι αποδόσεις Ligue 1 εδώ!|21+

Σχολιάστε

X