Μάντσεστερ Σ. - Μπέρτον: Το απίθανο σερί των «Πολιτών»

Μάντσεστερ Σ. – Μπέρτον: Το απίθανο σερί των «Πολιτών»

Eναρξη: 21:45, 09/01/2019
Γήπεδο: Etihad Stadium, Μάντσεστερ

Η Μάντσεστερ Σίτι θα παίξει για πρώτη φορά με την Μπέρτον σε μεγάλο ματς, οι δύο τους αναμετρώνται στο πρώτο ματς των ημιτελικών του Carabao Cup. Σερί οι «Πολίτες» και ο Ντε Μπρόινε!

Με το βλέμμα στην κούπα η Μάντσεστερ Σ.
Ο τεχνικός της Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, παραδέχθηκε ότι είναι νωρίς για να φανεί εάν η ομάδα του μπορεί να ανταπεξέλθει και να συνεχίζει σε όλες τις διοργανώσεις. Τόνισε πως με τέσσερις διοργανώσεις σε εξέλιξη όλοι θ πρέπει να παίξουν και να βοηθήσουν. “Έχουμε ματς κάθε τρεις ή τέσσερις μέρες. Όλοι χρειάζονται και όλοι θα παίξουν”, σχολίασε. Ο Πεπ επιβεβαίωσε πως άπαντες πλην του Μεντί που γυρίζει σε τρεις εβδομάδες είναι διαθέσιμοι. Ο Ντελφ γυρίζει από τιμωρία και ο Ντίας οριστικοποίησε την μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι «πολίτες» συνέτριψαν… στο χαλαρό τη Ρόδεραμ με το τελικό 7-0 για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας κι ετοιμάζονται για τον πρώτο ημιτελικό του Carabao Cup με τη Μπέρτον στο Etihad. Η αντίπαλος της Σίτι, με την ανάρτηση που έκανε στο twitter έδειξε ότι… προετοιμάζεται για διάλυση, με τον σύλλογο του Μάντσεστερ να προσπαθεί να εξυψώσει το ηθικό των ανθρώπων της Μπέρτον λέγοντας πως «κι εσείς δεν τα πήγατε άσχημα», σχολιάζοντας έτσι το 4-0 επί της Ρότσντεϊλ.

Για μια ακόμα έκπληξη η Μπέρτον
Η Μπέρτον του Νάιτζελ Κλαφ θα ταξιδέψει στο Ετιχάντ με στόχο να παλέψει για μία ακόμ έκπληξη ενόψει της ρεβάνς στο στάδιο Pirelli στις 22 Γενάρη. Ο ίδιος ο Κλαφ ξεκαθάρισε πως παίκτες και κόσμος θα πρέπει να το… διασκεδάσουν και να απολαύσουν αυτήν την μεγάλη εμπειρία. Έκανε λόγο για μία μεγάλη και ιστορική στιγμή. Ο Κλαφ ελπίζει πως η Μπέρτον θα είναι πιο ανταγωνιστική απ΄ όπου είχε παίξει με την Γιουνάϊτεντ του Φέργκιουσον το 2006. Ο Κλαφ περιμένει να δει την ετοιμότητα του Κουίν αλλά και του Μπρέιφορντ. Ο Κουίν βγήκε από τον αγωνιστικό χώρο στο 4-0 με την Ρότσντεϊλ με πρόβλημα στους προσαγωγούς και ενώ ο Μπρέιφορντ είχε τραυματισμό στο πόδι του. Ο Μπόις γύρισε στην δράση και ήταν σκόρερ στο παιχνίδι του Σαββάτου. Επίσης οι Φρέιζερ και Άλεν αποκόμισαν τραυματισμούς. Οι ΜακΦαντζέαν και Σορντέλ είναι ακόμα εκτός με προβλήματα.

Οι αριθμοί λένε…

Η Σίτι μετέχει σε 11ο ημιτελικό League Cup. Έχει πάει στον τελικό σε έξι περιπτώσεις (1969-70, 1973-74, 1975-76, 2013-14, 2015-16 and 2017-18). Για την Μπέρτον είναι ο πρώτος ημιτελικός.

Η Σίτι έχει περάσει από τις τελευταίες 10 αναμετρήσεις της στο League Cup με ομάδες από κατώτερες κατηγορίες μαζί και με ένα 3-0 επί της Οξφορντ της League One νωρίτερα φέτος στον 3ο γύρο.

Η Μπέρτον είναι η πρώτη ομάδα της League One που φτάνει σε τέτοιο επίπεδο στο League Cup μετά την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ το 2014-2015. Οι ‘Μπλέιντς’ είχαν τότε τον νυν τεχνικό της Μπέρτον, Νάιτζελ Κλαφ.

Ο Ντε Μπρόινε έχει σκοράρει οκτώ γκολ και έχει τέσσερις ασίστ σε 12 ματς League Cup με την Σίτι.

Η Μπέρτον έχει αποκλείσει ομάδα ανώτερης κατηγορίας σε τέσσερις προηγούμενους γύρους φέτος στο League Cup. Μόνο τρεις ομάδες έχουν αποκλείσει πέντε: η Σουίντον το 1968-1969, η Τσέστερ το 1974-1975 και την Μπράντφορντ το 2012-2013.

Το τελευταίο εντός έδρας ματς της Σίτι στο League Cup με ομάδα League One ήταν τον Σεπτέμβριο 2004 ήταν το 7-1 με Μπάρνσλεϊ.

Αυτή θα είναι η 3η φορά που ο Κλαφ θα κοουτσάρει ομάδα σε ημιτελικό League Cup μετά τη Ντέρμπι με την ήττα με 2-4 από την Γιουνάιτεντ το 2008-2009 και την ήττα της Σέφιλντ Γιουν. στην ίδια φάση το 2014-2015

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X