Μάντσεστερ Σίτι – Ρόδεραμ: Προμηνύεται εύκολο απόγευμα για τους πρωταθλητές

Μάντσεστερ Σίτι – Ρόδεραμ: Προμηνύεται εύκολο απόγευμα για τους πρωταθλητές

Εναρξη: 16:00, 06/01/2019
Γήπεδο: Etihad Stadium (53.000), Μάντσεστερ

Μετά τη μεγάλη νίκη επί της Λίβερπουλ με 2-1, την επιστροφή της στη μάχη του τίτλου, η Μάντσεστερ Σίτι φιλοξενεί τη Ρόδεραμ το μεσημέρι της Κυριακής (16:00) στο «Ετιχαντ» για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας. Δύο ομάδες όπου με το πέρασμα των χρόνων άλλαξαν την ιστορία τους, καθώς μετά την κοινή του παρουσία στην Τσάμπιονσιπ τη σεζόν 2001-02, πλέον οι γηπεδούχοι αποτελούν μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται μέσα σε όλους τους τίτλους, ενώ ακολουθεί την Πέμπτη το παιχνίδι με την Μπέρτον την Τετάρτη (09/01) για το Λιγκ Καπ. Η Ρόδεραμ μάχεται για την παραμονή της στην Τσάμπιονσιπ, καθώς απέχει μόλις τρεις βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη.

Ψυχολογία στο… ζενίθ για τη Μάντσεστερ Σίτι!
Αποτέλεσε παιχνίδι… τελικός, παρότι ήταν το πρώτο ματς του 2019, αναμέτρηση για την 21η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Η Μάντσεστερ Σίτι φιλοξένησε τη Λίβερπουλ και το τελευταίο σφύριγμα είδε άπαντες στο «Ετιχαντ» τους παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα να επικρατούν 2-1 των «ρεντς» και να μειώνουν τη διαφορά στους 4 βαθμούς από την κορυφή.

Οι πρωταθλητές μπήκαν ξανά στην υπόθεση του τίτλου, αυτόν που θέλουν να υπερασπιστούν, ενώ βρίσκονται μέσα στο κόλπο για όλους τους φετινούς στόχους τους. Αρχικά, με το Κύπελλο Αγγλίας και τη Ρόδεραμ για τον 3ο γύρο και εν συνεχεία με την Μπέρτον την Τετάρτη (09/01) για το Λιγκ Καπ. Αγωνιστικά, αναμένεται από τον Καταλανό τεχνικό ένα μικρό ροτέισον. Μοναδικός απών ο τιμωρημένος Ντελφ.

Συλλέγει εμπειρίες η Ρόδεραμ!
Την Πρωτοχρονιά, η Ρόδεραμ επικράτησε 2-1 της Πρέστον εντός έδρας, βάζοντας τέλος στο αρνητικό σερί 9 αγώνων δίχως τρίποντο (5 ισοπαλίες και 4 ήττες). Αποτέλεσμα που την έφερε τρεις βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και δείχνει παρά το μικρό της ρόστερ να παλεύει την υπόθεση της παραμονής. Ένα –κύριο- μελανό στοιχείο της πορείας της κακή εκτός έδρας επίδοση, χωρίς νίκη με 4 ισοπαλίες και 9 ήττες ως απολογισμό.

Απαντες γνωρίζουν τη δυσκολία της αναμέτρησης στο «Ετιχαντ», κόντρα στην πρωταθλήτρια Αγγλίας. Ακόμα και στα χρόνια που οι δύο ομάδες αγωνίζονταν στις μικρότερες κατηγορίες, η Ρόδεραμ δεν κέρδισε ποτέ τη Μάντσεστερ Σίτι (3 ισοπαλίες, 7 ήττες).

Επιπρόσθετα στατιστικά
Παράδοση

Ρόδεραμ – Μάντσεστερ Σίτι: 1-1 (Τσάμπιονσιπ 2001-02)
Μάντσεστερ Σίτι – Ρόδεραμ: 2-1 (Τσάμπιονσιπ 2001-02)

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στο Κύπελλο Αγγλίας με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X