Μάντσεστερ Σ. - Λίβερπουλ: Ραντεβού τίτλου στο Ετιχαντ!

Μάντσεστερ Σ. – Λίβερπουλ: Ραντεβού τίτλου στο Ετιχαντ!

Εναρξη: 22: 00, 3/01/2019
Γήπεδο: Ετιχαντ, Μάντσεστερ

Ντέρμπι τίτλου; Μάντσεστερ Σ. vs Λίβερπουλ στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι του 2019. Ο Πεπ ψάχνει απαντήσεις και ο Κλοπ… κούπα!

Να μείνει ζωντανή η Μάντσεστερ!
Υστερα από δύο σερί ήττες και τρεις στα τελευταία τέσσερα ματς στην Premier League, η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα είχε απόλυτη ανάγκη τους βαθμούς κόντρα στους Αγίους και τους πήρε στο Saint Mary’s. Οι Πολίτες με τρία γκολ στο πρώτο μέρος, επέστρεψαν στις νίκες, διατήρησαν τη διαφορά από τους Reds στους 7 βαθμούς και συνεχίζουν να ελπίζουν καθώς τους υποδέχονται στο Μάντσεστερ. «Aπλά απέναντι υπάρχει μια εξαιρετική ομάδα, ίσως η καλύτερη στην Ευρώπη ή και στον κόσμο αυτή τη στιγμή, οπότε εμείς απλά το αποδεχόμαστε και συνεχίζουμε τη δουλειά, κοιτάμε τα παιχνίδια μας και θα δούμε που θα βγάλει…» τόνισε ο Πεπ για τη Λίβερπουλ.

Εκτός από την τρέχουσα λοιπόν, υπάρχει και η ετήσια βαθμολογία, αυτή δηλαδή που ξεκινάει από την 1η Ιανουαρίου και φτάνει μέχρι και την αλλαγή του έτους. Αυτή περιλαμβάνει 37 αγωνιστικές και δείχνει το εκπληκτικό: τις Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ να έχουν μαζέψει ακριβώς τους ίδιους βαθμούς (88) σε αυτό το χρονικό διάστημα. Μόνο που οι Πολίτες παίρνουν οριακά κεφάλι, καθώς στη διαφορά των γκολ βρίσκονται μόλις στο +1 (99-31 αντί 84-22).

Λίβερπουλ για… τίτλο!
Παράσταση πέντε αστέρων της Λίβερπουλ, διέλυσε με 5-1 την Αρσεναλ και βρέθηκε στο +9 από την Τότεναμ! Οι Reds βρέθηκαν πίσω στο σκορ, ωστόσο με απίθανο Φιρμίνο έκαναν απίθανη ανατροπή και έμειναν 31 ματς αήττητοι στο Ανφιλντ για το πρωτάθλημα. Ρεκόρ για τους Κόκκινους οι 54 βαθμοί έπειτα από 20 στροφές. «Ολοι ξέρουμε ότι η Μάντσεστερ Σίτι είναι μια φανταστική ομάδα. Ποιος μπορεί να πάει στην έδρα τους και να πει ‘πιθανότατα θα νικήσουμε’; Καμία ομάδα στον κόσμο, ούτε καν εμείς» ήταν η απάντηση του Γίργκεν Κλοπ.

Οι αριθμοί λένε…
Η Σίτι είχε διαλύσει τη Λίβερπουλ στο περσινό ματς πρωταθλήματος με 5-0, αλλά ήταν η μοναδική νίκη κόντρα στους Reds στα 11 τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας και επτά ήττες.

Βέβαια, στην Premier League, η Σίτι έχει εντός μια νίκη στα εννέα πιο πρόσφατα με τη Λίβερπουλ, το 2015, στο πρώτο ντέρμπι του Κλοπ στο Ετιχαντ.

Οι Πολίτες μετρούν 11 νίκες, μια ισοπαλία και τρεις ήττες απέναντι στους Big Six από την αρχή της περασμένης σεζόν.

Οι Reds μετρούν εννέα διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα, ωστόσο στα δέκα πιο πρόσφατα εκτός έδρας ματς με τους Big Six κέρδισαν μόνο την Τότεναμ στο Γουέμπλεϊ.

Η Σίτι δεν έχει clean sheet στα δέκα τελευταία ματς, το χειρότερό της σερί από τον Φλεβάρη του 2015

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Premier League με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις 

Σχολιάστε

X