Σαουθάμπτον - Μάντσεστερ Σ.: Τελικός πριν τον... τελικό για τον Πεπ!

Σαουθάμπτον – Μάντσεστερ Σ.: Τελικός πριν τον… τελικό για τον Πεπ!

Eναρξη: 16:15, 29/12/2018
Γήπεδο: St. Mary’s Stadium, Southampton

Η Λίβερπουλ συνεχίζει με σπασμένα φρένα, η Σίτι βρίσκεται στο -10 από την κορυφή και το ραντεβού στο Σεντ Μέρις με τη Σαουθάμπτον είναι οριακό!

Βελτιωμένη η Σαουθάμπτον
Η Σαουθάμπτον έδειχνε να είναι σε δύσκολη κατάσταση και σε αγωνιστική… καθίζηση μετά την ήττα με 1-0 με Κάρντιφ και με δώδεκα ματς πρωταθλήματος χωρίς νίκη. Έκανε το come back με νίκες με Άρσεναλ, Χάντερσφιλντ αλλά έχασε από την Γουέστ Χαμ με 2-1 στην έδρα της. Με την καθοδήγηση του Αυστριακού τεχνικού Ραλφ Χάσενχουτλ πήραν τουλάχιστον δύο νίκες και η μία από αυτές ήταν απέναντι στους Λονδρέζους. Οι Αγιοι έχουν βρει δίχτυα επτά φορές στα τελευταία τους τρία ματς και πήραν ένα μικρό… μαξιλαράκι ασφαλείας από την ζώνη του υποβιβασμού. Παρόλα αυτά δεν έχουν διασφαλίσει παραμονή. Έχουν μπροστά τους δύσκολα ματς με Σίτι, Τσέλσι, Λέστερ και Έβερτον.

Στο -10 από την κορυφή η Μαν. Σίτι!
Οι “Πολίτες” δεν είναι σε καλή κατάσταση έχοντας χάσει από Πάλας και βαθμούς από την Λέστερ, πάλι με ήττα, φτάνοντας τις δύο στην σειρά στο πρωτάθλημα. Έμειναν τρίτοι στη βαθμολογία και δέκα βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ. Είναι η πρώτη φορά που έχουν μείνει πίσω στην Premier μετά τον Φλεβάρη του 2016. Τα προβλήματα της Σίτι είχαν αρχίσει νωρίτερα. Η ήττα από την Τσέλσι ανέδειξε ορισμένα αμυντικά της προβλήματα. Η αυτοπεποίθηση και η ψυχολογία της ομάδας του Πεπ έχει πέσει, αφότου έχει δεχθεί 8 γκολ σε τέσσερα ματς. Μάλιστα, οι Πολίτες δεν έχουν κρατήσει το μηδέν στην εστία τους εδώ κι έναν μήνα, ενώ έχουν δεχθεί τέρματα στα 8 από τελευταία 9 ματς στο πρωτάθλημα.

Οι αριθμοί λένε…

– Η Σίτι έχει κερδίσει τέσσερα ματς, έχει μία ισοπαλία και έχει χάσει ένα παιχνίδι στις τελευταίες έξι αναμετρήσεις της με την Σαουθάμπτον.

– Η Σαουθάμπτον δεν έχει χάσει ποτέ πέντε ματς στην σειρά με την Σίτι στο πρωτάθλημα. Επίσης δεν έχει χάσει ποτέ τρία συνεχόμενα ματς εντός από την Σίτι από τον Απρίλιο του 1994 και μετά.

– Η Σίτι έχει χάσει τρία από τα τελευταία της τέσσερα ματς στο πρωτάθλημα (μία νίκη). Είναι όσα είχε χάσει στα προηγούμενα 70 παιχνίδια στην διοργάνωση με 55 νίκες, 12 ισοπαλίες και 3 ήττες.

– Η Σίτι έχει ηττηθεί στα δύο τελευταία παιχνίδια της στην Premier. Έχουν να ηττηθούν σε τρία ματς στην σειρά τον Μάρτιο του 2016.

– Μετά από ένα σερί με έξι συνεχόμενα ματς με μηδέν στην εστία της η Σίτι έχει δεχθεί γκολ σε οκτώ από τις τελευταίες της εννιά αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα.

– Οι “Πολίτες” έχουν δεχθεί ένα γκολ με το πρώτο σουτ σε τρία από τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια στην Premier.

– Ο φορ της Σίτι, Σέρχιο Αγουέρο, έχει βάλει τέσσερα γκολ και έχει δώσει τέσσερις ασίστ στα τελευταία του οκτώ παιχνίδια της Premier με αντίπαλο την Σαουθάμπτον.

– Ο Στέρλινγκ της Σίτι έχει συμμετοχή σε 10 γκολ σε 10 ματς στην Premier με την Σαουθάμπτον, έχοντας έξι γκολ και τέσσερις ασίστ, στα οποία είναι δύο γκολ και δύο ασίστ στο αντίστοιχο περσινό ματς.

– Μόνο μία φορά στην καριέρα του Γκουαρδιόλα έχει χάσει σε τρία ματς στην σειρά. Ήταν τον Μάιο του 2015 με την Μπάγερν Μονάχου.

– Η Σίτι έχει χάσει τα τελευταία της δύο παιχνίδια στην Premier παρότι έχει σκοράρει πρώτη και στα δύο. Μόνο τέσσερις ομάδες έχουν χάσει τρεις φορές στην σειρά αφότου έβαλαν το πρώτο γκολ στον θεσμό: η Μπλάκμπερν τον Απρίλιο του 2007, η Σάντερλαντ τον Φλεβάρη του 2011, η Γουλβς τον Απρίλιο του 2012 και η Λέστερ τον Δεκέμβριο του 2014.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Premier League με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X