Λέστερ – Μάντσεστερ Σίτι: Αποδείξεις και… βαθμούς στο Λέστερ!

Λέστερ – Μάντσεστερ Σίτι: Αποδείξεις και… βαθμούς στο Λέστερ!

Εναρξη: 17:00, 26/12/2018
Γήπεδο: King Power Stadium (32.315), Λέστερ

Στην ιερή ποδοσφαιρική ημέρα των Αγγλων, την Boxing Day, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ και στο πέσιμο της αυλαίας του πρώτου γύρου, η πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι φιλοξενείται από τη Λέστερ στο «King Power Stadium» το απόγευμα της Τετάρτης (17:00).

Αμφότερες καλούνται να διαχειριστούν τα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής, με τους πρωταθλητές να προέρχονται από την απρόσμενη εντός έδρας ήττα από την Κρίσταλ Πάλας με 2-3, κάτι που έφερε το -4 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Λίβερπουλ.

Στον αντίποδα, η γηπεδούχους Λέστερ πήρε σπουδαίο διπλό στο «Στάμφορντ Μπριτζ» επί της Τσέλσι με 1-0, ένα μεγάλο αποτέλεσμα τόσο για την ίδια, όσο και για τον προπονητή της, Πιέλ.

Ανακούφιση στη Λέστερ
Χαρούμενα Χριστούγεννα στη Λέστερ μετά το σπουδαίο διπλό στο Λονδίνο επί της Τσέλσι με 1-0, αποτέλεσμα που έφερε χαμόγελα στους παίκτες και ανακούφιση στον προπονητή, Κλοντ Πιελ. Η θέση του Γάλλου είναι δύσκολη, λόγω των κακών αποτελεσμάτων στα τελευταία παιχνίδια, ωστόσο η αντίδραση των «αλεπούδων» και η νίκη στο «Στάμφορντ Μπριτζ» έδωσαν παράταση στο… σίριαλ!

Το έργο κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι είναι δύσκολο, δυσκολότερο από αυτό του Λονδίνου, αφού απέναντί τους τώρα θα έχουν και μία θυμωμένη, πεισμωμένη για νίκη και καλή εμφάνιση ομάδα. Φέτος, φιλοξένησε δύο ομάδες από την πρώτη 8άδα, ηττήθηκε και στις δύο από Λίβερπουλ (1-2) και Τότεναμ (0-2).

«Θυμωμένη» Μάντσεστερ Σίτι!
«Σοκ» στη Μάντσεστερ Σίτι, προβληματισμός στον Πεπ Γκουαρδιόλα, μετά την απρόσμενη ήττα με 2-3 από την Κρίσταλ Πάλας στο «Ετιχαντ» και μάλιστα με ανατροπή στο σκορ σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα πριν φύγει το πρώτο ημίχρονο. Το 1-3 έγινε στις αρχές του β’ μέρους, έτρεψε να συμμαζέψει τα πράγματα και αν μείωσε ο Ντε Μπρόινε (2-3), δεν ήρθε η ισοφάριση.

Οι «Πολίτες» καλούνται να διαχειριστούν την κατάσταση, τόσο για τη δεύτερη ήττα στις 3 τελευταίες αγωνιστικές (προηγήθηκε και εκείνη στο Λονδίνο επί της Τσέλσι με 2-0), αλλά και το γεγονός ότι πλέον απέχει 4 βαθμούς από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ. Η ποιότητα που διαθέτει δεν αμφισβητείται, το υλικό που έχει στα χέρια του ο Καταλανός τεχνικός ικανό να ανατρέψει την κατάσταση στο Λέστερ.

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει να χάσει βαθμούς σε Boxing Day από το 2012, καθώς τα τελευταία 5 χρόνια μετράει ισάριθμες νίκες. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα βλέπει τον Φερναντίνιο να μην είναι 100% έτοιμο και να θεωρείται αμφίβολος, ενώ εκτός θα είναι και ο σημαντικός, Νταβίντ Σίλβα.

Επιπρόσθετα στατιστικά
Παράδοση

Λέστερ – Μάντσεστερ Σίτι: 1-1 (1-3 πεν.) – Λιγκ Καπ 2018-19
Λέστερ – Μάντσεστερ Σίτι: 0-2 (Πρέμιερ Λιγκ 2017-18)
Λέστερ – Μάντσεστερ Σίτι: 4-2 (Πρέμιερ Λιγκ 2016-17)
Λέστερ – Μάντσεστερ Σίτι: 0-0 (Πρέμιερ Λιγκ 2015-16)
Λέστερ – Μάντσεστερ Σίτι: 0-1 (Πρέμιερ Λιγκ 2014-15)

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Premier League με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X