Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ρέντινγκ: Με κεκτημένη ταχύτητα οι «κόκκινοι διάβολοι»

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ρέντινγκ: Με κεκτημένη ταχύτητα οι «κόκκινοι διάβολοι»

Εναρξη: 14:30, 05/01/2019
Γήπεδο: Old Trafford (74.994), Μάντσεστερ

Για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, η φορμαρισμένη επί ημερών Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ, Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενεί τη Ρέντινγκ το μεσημέρι του Σαββάτου (14:30) στο «Ολντ Τράφορντ». Σε έναν γύρο που δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ και σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει επαναληπτικός.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» τρέχουν σερί 4 νικών από τη στιγμή που απολύθηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο, δείχνουν διάθεση για επιθετικό ποδόσφαιρο, ενώ στο πιο πρόσφατο επικράτησαν 2-0 της Νιούκαστλ εκτός έδρας. Η Ρέντινγκ παραπαίει στην Τσάμπιονσιπ βρίσκεται στην 23η θέση, πέντε βαθμούς μακριά από την έξοδο της επικίνδυνης ζώνης, αγνοώντας τη νίκη από τις 3 Νοεμβρίου.

Εμπνέει… εμπιστοσύνη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Είναι απίστευτο το πώς αλλάζει ψυχολογικά μία ομάδα μετά τη φυγή ενός προπονητή, το γεγονός ότι βγάζει ενέργεια, αποδίδει όμορφο ποδόσφαιρο, επιθετικό, φτάνοντας σε εύκολες νίκες με μεγάλα σκορ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συγκαταλέγεται σε αυτήν την κατηγορία.

Από την ήττα στο Λίβερπουλ με 3-1 και την απόλυση του Πορτογάλου λίγες ώρες αργότερα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλάζει άρδην υπό τις οδηγίες του Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ. Η πεντάρα στην Κάρντιφ (5-1 εκτός), οι νίκες στο «Ολντ Τράφορντ» κόντρα σε Χάντερσφιλντ (3-1) και Μπόρνμουθ (4-1), αλλά και το «επαγγελματικό» πέρασμα από το Νιούκαστλ (2-0) αποδεικνύουν το φορμάρισμά της.

Στο παιχνίδι με τις «καρακάξες» κράτησε για πρώτη φορά ανέπαφη την εστία της από τις 27 Νοεμβρίου σε όλες τις διοργανώσεις και το 1-0 με τη Γιουνγκ Μπόις στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θέλει και κόντρα στη Ρέντινγκ να συνεχίσει με την ίδια ταχύτητα, παρόλο που ο Νορβηγός προπονητής στρέφεται να ανοίξει το ροτέισον.

«Πονοκέφαλοι» στη Ρέντινγκ
Ηταν 3 Νοεμβρίου του 2018 όταν σημείωνε την τελευταία νίκη της στην Τσάμπιονσιπ, έκτοτε έχει παραμείνει 10 αγωνιστικές δίχως τρίποντο με απολογισμό 5 ισοπαλίες και 5 ήττες, βρισκόμενη αυτή τη στιγμή κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Οι «πονοκέφαλοι» πολλοί στη Ρέντινγκ και πλέον όλοι πλέον να βλέπουν πώς θα βρει τον τρόπο να χτίσει ένα νικηφόρο σερί στο πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι του Κυπέλλου Αγγλίας στο «Ολντ Τράφορντ» θεωρείται, μέχρι στιγμής, η καλύτερη στιγμή της σεζόν γι αυτήν, όμως το έργο είναι δυσκολότερο από κάθε άλλο. Η πρόσφατη αλλαγή δεν έχει βοηθήσει αρκετά στο αγωνιστικό κομμάτι, ενώ στο πιο πρόσφατο παιχνίδι ηττήθηκε 1-4 από τη Σουόνσι.

Εχει να κερδίσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το μακρινό 1927, με 4 ισοπαλίες και 11 ήττες έκτοτε, ενώ προέρχεται από 5 διαδοχικές ήττες. Οι βασικοί Μπλάκετ (αμυντικός) και Μπακούνα (μέσος) είναι τιμωρημένοι, με την ομάδα του Ζοσέ Γκόμες να χάνουν δυναμική.

Επιπρόσθετα στατιστικά
Παράδοση

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ρέντινγκ: 4-0 (Κύπελλο Αγγλίας 2016-17)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ρέντινγκ: 1-0 (Πρέμιερ Λιγκ 2012-13)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ρέντινγκ: 2-1 (Κύπελλο Αγγλίας 2012-13)
Ρέντινγκ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 3-4 (Πρέμιερ Λιγκ 2012-13)
Ρέντινγκ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 0-2 (Πρέμιερ Λιγκ 2007-08)

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στο Κύπελλο Αγγλίας με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X