Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Νιουκάστλ: Χωρίς περιθώρια

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νιουκάστλ: Χωρίς περιθώρια

Εναρξη:19:30, 26/12/2019
Γήπεδο: Ολντ Τράφορντ

Η Γιουνάιτεντ θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα στο ματς με τη Νιουκάστλ στην Boxing Day των Άγγλων.

Η ήττα των “Κόκκινων Διαβόλων” από την Γουότφορντ τους έριξε βαθμολογικά στην 8η θέση, οπότε θέλουν να επανέλθουν και ενώ βρίσκονται επτά βαθμούς μακριά από την τελευταία θέση που βγάζει στο Champions League. Μαζί με τη Νιουκάστλ έχουν 25 βαθμούς. Μία Νιουκάστλ που κέρδισε το τρίτο της ματς στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια και ήταν με την Κρίσταλ Πάλας το 1-0 με το πρώτο γκολ του Αλμιρόν.

Η Νιουκάστλ είχε κερδίσει στο προηγούμενο παιχνίδι των 2 αντιπάλων φέτος και ο Στιβ Μπρους θα θέλει να κάνει για πρώτη φορά το δύο στα δύο με την πρώην ομάδα του. Δεν είχε ποτέ πριν κερδίσει την Γιουνάιτεντ. Πριν την σεζόν 2019-2020.

Μαν. Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ, τα τελευταία πέντε ματς

Γιουνάιτεντ – Νιουκάστλ: Οκτώβριος 2019 1-0 η Νιουκάστλ για την Premier

Νιουκάστλ – Γιουνάιτεντ: 2-0 η Γιουνάιτεντ τον Γενάρη του 2019 στο πρωτάθλημα

Γιουνάιτεντ – Νιουκάστλ: 3-2 η Γιουνάιτεντ στο πρωτάθλημα τον Οκτώβριο του 2018

Νιουκάστλ – Γιουνάιτεντ: 1-0 η Νιουκάστλ τον Φλεβάρη του 2018

Γιουνάιτεντ – Νιουκάστλ: 4-1 η Γιουνάιτεντ τον Νοέμβριο του 2017

Σκορ: Γιουνάιτεντ – Νιουκάστλ 9-5

Η επιστροφή του Πογκμπά
Ίσως να ήταν το μόνο θετικό για την Γιουνάιτεντ από την ήττα από την Γουότφορντ. Η επιστροφή του Πογκμπά. Ο Γάλλος είχε μείνει εκτός από τον Σεπτέμβριο με πρόβλημα στον αστράγαλο. Ο ίδιος ο Σόλσκιερ στάθηκε πως ο Πογκμπά έδωσε ενέργεια και ποιότητα στην Γιουνάιτεντ όταν μπήκε στο ματς ως αλλαγή. Αυτό θα είναι το πρώτο ματς του ως βασικός μετά το 1-1 με την Άρσεναλ στις 30 Σεπτεμβρίου. Ο Πογκμπά δημιουργεί κατά μέσο όρο 2.65 ευκαιρίες σε 90 λεπτά στην κατηγορία φέτος. Ο πιο μεγάλος μέσος όρος στην ομάδα του. Εκτός θα είναι οι Μπαγί και Μενσά ενώ αμφίβολοι είναι οι Νταλότ και Ρόχο.

Ηγέττης της Νιουκάστλ ο Αλμιρόν

Έγινε το πρόσωπο του προηγούμενου αγώνα καθώς από τότε που είχε κλείσει στην ομάδα με ποσό – ρεκόρ δεν είχε βρει δίχτυα. Ο Παραγουανός σκόραρε και έσπασε την… γκίνια του. Το τελευταίο διάστημα είχε βελτιωθεί πολύ. Ο Αλμιρόν έβαλε το πρώτο του γκολ σε 27 αγώνες με τη Νιουκάστλ στο ματς με την Πάλας. Απέναντί του θα βρει έναν ασταθή Ντε Χέα και μία άμυνα με προβλήματα στην Γιουνάιτεντ. Ο Κάρολ λογικά θα τεθεί εκτός των βασικών πλάνων. Ο Μπρους ίσως παίξει με έναν παίκτη στην επίθεση. Ο Ντιούμετ έχει τραυματισμό, όπως και οι Σεντ Μαξιμίν, Ρίτσι, Λασκέλ και Κλαρκ. Αμφίβολοι οι Κι και Βίλεμς.

– Η Νιουκάστλ ήταν 19η και είχε κερδίσει μόνο πέντε πόντους από τα επτά πρώτα της παιχνίδια στην σεζόν και η Γιουνάιτεντ 10η με 9 πόντους όταν οι δύο ομάδες αντιμετώπισαν η μία την άλλη νωρίτερα φέτος. Η Νιουκάστλ έχει ανέβει αγωνιστικά σε σχέση με την Γιουνάιτεντ και μπορεί να πάρει βαθμό.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Premier League με 200+ ειδικά! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X