Αυστρία - Ελλάδα: Πρόβα ενόψει...Nations League στο Κλάγκενφουρτ!

Αυστρία – Ελλάδα: Πρόβα ενόψει…Nations League στο Κλάγκενφουρτ!

Εναρξη: 21.30, 07/10/2020
Γήπεδο: Βορτερζέ Στάντιον (32.000), Κλάγκενφουρτ

Η Αυστρία υποδέχεται την Ελλάδα σε φιλικό στο Κλάγκενφουρτ και οι Φόντα, Φαν’τ Σχιπ θα δοκιμάσουν πρόσωπα και σχήματα ενόψει Nations League. 

Με απουσίες η Αυστρία

H Aυστρία ξεκίνησε με νίκη στη Νορβηγία (2-1 εκτός) τον Σεπτέμβριο, όμως υπέστη εντός έδρας ήττα σοκ με 2-3 από τη Ρουμανία. Οι Αυστριακοί έχουν ένα δυναμικό σύνολο για να περάσει στην επόμενη φάση και πολλά θα κριθούν στα δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια που έχει με Βόρειο Ιρλανδία και Ρουμανία. Στο φιλικό με την Ελλάδα στο «Βορτερζέ Στάντιον» του Κλάγκενφουρτ, ο κόουτς, Φόντα θα δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα για τα δυο μεγάλα ματς που ακολουθούν. «Είμαι πεπεισμένος πως όλοι οι παίκτες θα ήθελαν να είναι εδώ, τώρα οι νέοι θα προσπαθήσουν να τραβήξουν την προσοχή πάνω τους. Σίγουρα θα δείτε έναν ή δύο παίκτες που θα ντεμπουτάρουν κόντρα στην Ελλάδα. Η αντίπαλός μας είναι μια τεχνική ομάδα και μπορώ να την συγκρίνω λίγο με τη Ρουμανία» τόνισε ο Φόντα.

Εκτός αποστολής οι Στάνκοβιτς (κίπερ), Βέμπερ (στόπερ), Βάλτσι (μπακ) και Ούλμερ (αρ.μπακ) της Σάλτσμπουργκ, μιας και είναι στην καραντίνα. Πιθανό να ξεκουραστούν οι Αλάμπα, Σλάγκερ, εκτός οι βασικοί Λάιμερ, Σάμπιτζερ.

Ευκαιρία για δοκιμές από Φαν’τ Σχιπ

Θετικό πρόσημο για την Εθνική Ελλάδας, η οποία στις έδρες των δύο βασικότερων αντιπάλων για την κορυφή του ομίλου απέσπασε μια νίκη και μια ισοπαλία. Πήρε 0-0 στην Σλοβενία και επικράτησε 2-1 στο Κόσοβο. Μπορεί να μην έπεισε με την εικόνα της, ωστόσο πήρε αυτό που ήθελε και τη δεδομένη στιγμή είναι αυτό που χρειάζεται. Ετσι, αν πάρει νίκες στα επόμενα 2 εντός έδρας παιχνίδια με Μολδαβία (10/10) και Κόσοβο (13/10) τότε η Εθνική κάνει τεράστιο βήμα, για την πρωτιά «Θα είναι ένα παιχνίδι που θα δούμε νέα πράγματα και νέους παίκτες και ίσως νέους τρόπους να αγωνιζόμαστε.

Αυτά τα φιλικά μπορεί να είναι χρήσιμα. Να μας βοηθούν με καλό τρόπο και ξέροντας ότι είχαμε και δύο ματς πίσω μας που παίξαμε. Θα χρησιμοποιήσουμε νέους παίκτες για να τους αξιολογήσουμε» τόνισε ο κόουτς, Φαν’τ Σχιπ, ο οποίος άφησε εκτός τοβ Σιόβα. Μέσα ο Τζαβέλας, επιστρέφει ο Βλαχοδήμος, ενώ ο Χατζηδιάκος θα πάρει τη θέση του Σιόβα. Δεν ταξίδεψε στην Αυστρία ο Μασούρας και ο Πέλκας.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Build A BetΈνας αγώνας –  πολλές επιλογές – ένα στοίχημα! |21+

Σχολιάστε

X