Ελλάδα - Φινλανδία: Νίκη γοήτρου με το βλέμμα στο... Μουντιάλ!

Ελλάδα – Φινλανδία: Νίκη γοήτρου με το βλέμμα στο… Μουντιάλ!

Εναρξη: 21.45, 18/11/19
Γήπεδο: ΟΑΚΑ

Η Ελλάδα πέτυχε τη δεύτερη σερί νίκη της και στην τελευταία στροφή των προκριματικών αναζητά νίκη γοήτρου και όχι μόνο, μιας και το βλέμμα στρέφεται στο Μουντιάλ!

Βελτιωμένη με Φαν Σιπ η Ελλάδα

Η Ελλάδα δεν μπόρεσε να προκριθεί στο Euro 2020, ωστόσο θέλει να κλείσει τα προκριματικά με χαμόγελα. Με την Ιταλία τα πήγε καλά, αλλά ηττήθηκε, κόντρα στη Βοσνία ήταν εντυπωσιακή και νίκησε, ενώ έπαιξε υπέροχα και απέναντι στην Αρμενία, όπου πήρε το τρίποντο. Η Εθνική ομάδα με τον Τζον Φαν Σιπ βελτιώνεται και ταυτόχρονα πετυχαίνει και νίκες. Μπορεί το τελευταίο ματς του προκριματικού ομίλου για το Euro 2020 να είναι βαθμολογικά αδιάφορο μιας και έχουν κριθεί οι δύο θέσεις (Ιταλία, Φινλανδία), εντούτοις υπάρχουν σοβαροί λόγοι ώστε η Ελλάδα να κυνηγήσει τη νίκη. Εκτός από το γόητρο, την αυτοπεποίθηση, η Εθνική θέλει νίκη και για το FIFA Ranking.

Μετά τη νίκη επί της Αρμενίας, εάν κερδίσει και την Φινλανδία θα επιστρέψει στο top30 στις χώρες της UEFA και θα μπει στο 3ο προκριματικό γκρουπ για τα προκριματικά του Μουντιάλ! Σύστημα 4-2-3-1 από τον Ολλανδό και το πιθανότερο σχήμα είναι: Βλαχοδήμος,Μπακάκης, Χατζηδιάκος, Σταφυλίδης, Γιαννούλης, Κουρμπέλης, Γαλανόπουλος (ή Βασιλειάδης στην θέση των αμυντικών χαφ), Μάνταλος, Μπακασέτας, Λημνιός, Παυλίδης.

Εύκολα στα τελικά η Φινλανδία
Η Φινλανδία ήταν η πιο σταθερή ομάδα του ομίλου μετά την Ιταλία και εξασφάλισε εύκολα την πρόκρισή της στα τελικά του Euro 2020. Δυο εύκολες τριάρες με Αρμενία και Λιχτενστάιν σφράγισαν την πρόκριση για το μεγάλο ραντεβού του καλοκαιριού και η ομάδα του Κάνερβα αποδεικνύει πως το μέλλον της ανήκει. Πρώτο βιολί ο Πούκι, μιας και ο φορ της Νόριτς έχει ήδη 9 γκολ!

Ελλάδα – Φινλανδία, η παράδοση

Προς τα γαλανόλευκα γέρνει η παράδοση μεταξύ των δύο ομάδων, καθώς η Ελλάδα μετρά 8 νίκες, η Φινλανδία 6, ενώ 3 αναμετρήσεις τους έληξαν ισόπαλες. Η Ελλάδα ναι μεν είναι το απόλυτο «αφεντικό» ως γηπεδούχος (8-0-1), όμως συνολικά οι Σκανδιναβοί «τρέχουν» σερί 4-1-2.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στα Προκριματικά Euro 2020 με 200+ ειδικά! |21+

Σχολιάστε

X