Στέφανος Τσιτσιπάς, the Best!

Στέφανος Τσιτσιπάς, the Best!

Στέφανος Τσιτσιπάς, Master των Μasters και ο κόσμος του τένις υποκλίνεται στο ταλέντο, τη μαχητικότητα και το πάθος του. Ο 21χρονος κέρδισε το ΑTP και πήρε τη σκυτάλη για τεράστιες επιτυχίες.

«Σου άξιζε Στέφανε. Είσαι ένας φανταστικός παίκτης και εύχομαι να έχουμε και άλλους υπέροχους τελικούς μεταξύ μας στο μέλλον» ήταν τα λόγια του ηττημένου Τιμ, ο οποίος υποκλίθηκε στην ανωτερότητα του Ελληνα πρωταθλητή! Ο 21χρονος κατέκτησε το ΑΤP Final, οι μετοχές του εκτοξεύθηκαν στον… Όλυμπο και ο Ελληνας πρωταθλητής παίρνει τη σκυτάλη των τίτλων από τους κορυφαίους! Το 2019 είναι η χρονιά, η αφετηρία για στιγμές που θα αφήσουν εποχή και θα τον βάλουν στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης! Ναι, φέτος ο Τσιτσιπάς κατάφερε να ξεπεράσει σε νίκες σε μια σεζόν τόσο τον Ναδάλ όσο και τον Φέντερερ! Ο Στέφανος τελείωσε τη σεζόν με 54 νίκες και οι δυο τεράστιοι τενίστες ολοκλήρωσαν στις 53. Στη 2η θέση μαζί του είναι ο Νόβακ Τζόκοβιτς με 54 και στην 1η ο Ντανίλ Μεντβέντεφ με 59, ο οποίος όμως σταμάτησε να κερδίζει από το Παρίσι.

Το top-5 σε νίκες και ήττες για το 2019:
Μεντβέντεφ 59-20
Τζόκοβιτς 54-11
Τσιτσιπάς 54-25
Ναδάλ 53-7
Φέντερερ 53-10

Το 2018 έκανε το πρώτο τεράστιο βήμα για την καταξίωση με την κατάκτηση του Next Gen ATP Finals. Ο Έλληνας τενίστας έφτασε στον τελικό κέρδισε τον Άλεξ Ντε Μινόρ και έγραψε ιστορία. Ένα χρόνο αργότερα πήρε και το ATP Finals στο στο Λονδίνο κι έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του τένις που κερδίζει και τα δυο!

Κι αυτή η τεράστια επιτυχία ήρθε τρεις μήνες έπειτα τη δήλωση προβληματισμού: ««Δε νιώθω εμπνευσμένος. Δε νιώθω πως κυνηγάω κάτι. Νιώθω πως κάνω την ίδια ρουτίνα στο γήπεδο, εκτελώ τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο, τις στρατηγικές μου και όλα. Και νιώθω πως το μυαλό μου δεν εμπνέεται πια». Τρεις μήνες αργότερα, ο Τσιτσιπάς βρήκε κίνητρο, κέρδισε τη μεγάλη μάχη με τον εαυτό του και οι εμπνεύσεις είναι εκεί για να τον οδηγήσουν στην κορυφή! Τι άλλο πέτυχε στο Λονδίνο; Εγινε μόλις ο έβδομος τενίστας που κατέκτησε με την πρώτη το τουρνουά.

Oι τέσσερις τίτλοι του Τσιτσιπά!

Ο Έλληνας τενίστας έφτασε στους 4 τίτλους στο Tour και τους έχει κατακτήσει όλους στην Ευρώπη. Η αρχή έγινε το 2018 στη Στοκχόλμη και το 2019 κέρδισε άλλα δυο ATP 250 στη Μασσαλία και στο Εστορίλ της Πορτογαλίας.

Έφτασε η ώρα όμως να κερδίσει και ένα μεγάλο τίτλο και τα κατάφερε στο Λονδίνο και στο ATP Finals. Το 2020 είναι έτοιμο να υποδεχθεί έναν μεγάλο αθλητή, έτοιμο να κατακτήσει τον κόσμο του τένις!

Νόμιμο στοίχημα τένις με ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X