Βοσνία - Φινλανδία: Παιχνίδι αποδείξεων!

Βοσνία – Φινλανδία: Παιχνίδι αποδείξεων!

Εναρξη: 19:00, 12/10/19
Γήπεδο: Stadion Bilino Polje (Zenica)

Η Βοσνία παίζει το τελευταίο της χαρτί για πρόκριση, αφού με νίκη επί της Φινλανδίας ξαναβρίσκει τον δρόμο για το… Euro 2020. 

Το τελευταίο της χαρτί η Βοσνία
Ακόμα μια κακή εμφάνιση, ακόμα μια ήττα για την Βοσνία
, αυτή τη φορά στην Αρμενία με 4-2. Πολλά τα κενά στην άμυνα, η αντίπαλος τα εκμεταλλεύθηκε και η Βοσνία υπέστη την τρίτη ήττα στα τέσσερα τελευταία ματς. Είχε προηγηθεί η πεντάρα στο Λιχτενστάιν, ωστόσο τα προβλήματα εμφανίστηκαν ξανά. «Λόγω της υποστήριξης που έλαβα από την ομοσπονδία και τον κόσμο, άλλαξα γνώμη. Δεν ήταν εύκολο, γιατί όταν αποφασίζω κάτι συνήθως εμμένω στην άποψή μου. Αλλά μερικές φορές αυτό αλλάζει. Θα ήταν το πιο εύκολο να αποδράσω και να πω ότι όλα τελείωσαν. Όμως θα μείνω μέχρι το τέλος γιατί έχουμε ακόμα πιθανότητες να προκριθούμε στο EURO» είπε ο Προσινέτσκι, ο οποίος άλλαξε την απόφασή του και μένει στον πάγκο της ομάδας. Πλήγμα για τους Βόσνιους η απουσία του πρώτου σκόρερ, Εντιν Τζέκο.

Φινλανδία για Euro 2020!
H ήττα από την Ιταλία με 2-1 εντός έδρας έβαλε τέλος σε ένα εξαιρετικό σερί των Φινλανδών που μετρούσαν τέσσερις διαδοχικές νίκες, χωρίς μάλιστα να δεχθούν γκολ. Νίκες με Αρμενία, Λιχτενστάιν, Ελλάδα και Βοσνία για την Φινλανδία, η οποία είναι στη 2η θέση της βαθμολογίας και μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στα τελικά του Εuro 2020. O Πούκι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, έχει ήδη πέντε γκολ στα προκριματικά και είναι ο παίκτης που έχει πάρει στις πλάτες του την Εθνική. Δυο φορές έχουν βρεθεί αντιμέτωπες οι δυο ομάδες, η Βοσνία επικράτησε 1-0 εντός, ενώ η Φινλανδία έχει κερδίσει 2-0 στην έδρα της.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στα Προκριματικά Euro 2020 με 200+ ειδικά!|21+

Σχολιάστε

X